MENÜ

Trabzonspor'da gidecekler netleşiyor! Yeni yıldız yolda

Önümüzdeki yıl ligde yabancı sayısı 12’ye inecek. Trabzonspor'da ise kiralıktan dönenlerle birlikte bu rakam sezon sonu 13’ü buluyor. Bordo-Mavili yönetim, yeni transferlere yer açmak için kontenjanı yarı yarıya düşürmeyi planlıyor. Geçtiğimiz yaz takıma dahil olan yıldızlarla yollar ayrılacak. Farklı kulüplere kiralanan oyuncular da takımda düşünülmüyor. Takıma dahil olacak isimler arasında ise daha önce 3 farklı transfer döneminde gündeme gelen yıldız ise ilk kez Bordo-Mavili ekibe bu kadar yakın. Fırtına'nın transfer gündemine dair detayları mercek altına alalım...

Trabzonspor'da gidecekler netleşiyor! Yeni yıldız yolda

Önümüzdeki yaz transfer döneminde kadrosunda ciddi yapılanmaya gidecek olan Trabzonspor, transferlerin bir bölümünü sezon bitmeden takıma kazandırmak amacında. Bordo-Mavili ekipte, takımdan gidecek ve gelecek oyuncular anlamında büyük bir hareketlilik yaşanması bekleniyor. Bu kapsamda planlarını yapan Fırtına, hedefini belirledi. Detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

Görüşmeler erken başladı!

İlk anlaşmanın Barisic ile yapılması beklenirken, Hırvat sol bekle söz kesildi. Stoper bölgesine 2, orta saha 2 veya 3, kanat ve forvet mevkilerine mutlaka oyuncu almayı planlayan Bordo-Mavililer’de, görüşmeler erkenden başladı. Önemli noktalardan biri ise seneye 12’ye düşecek olan yabancı kontenjanı...

Trabzonsporda gidecekler netleşiyor Yeni yıldız yolda

Avcı’nın planında yoklar

Öyle ki kiralıktan dönecek isimlerle birlikte sezon sonu itibarıyla Fırtına’nın 13 yabancı futbolcusu bulunacak. Bu isimlerden neredeyse yarısıyla yolların ayrılması düşünülüyor.

Eldeki isimlerden Benkovic zaten kiralık. Pepe ise 1 yıllık sözleşmeye imza atmıştı. Bu 2 futbolcunun yanı sıra Fountas kesinlikle planlamada yer almıyor. Farklı takımlara kiralanan Gomez, Kourbelis, Teklic ve Lahtimi de Abdullah Avcı’nın kafasındaki kadroda yok.

Haberin Devamı

Trabzonsporda gidecekler netleşiyor Yeni yıldız yolda

Paul Onuachu belirsiz

Stoperde Denswil ile Fernandez’ten birini göndermeyi planlayan Fırtına’da ana planda olması beklenen yabancılar; Meunier, Mendy, Visca, Orsic, Trezeguet ve Bardhi. Ancak özellikle Trezeguet veya Bardhi’ye iyi bir teklif gelmesi halinde, satılmaları yüksek ihtimal. Onuachu’nun durumu ise belirsizliğini koruyor. 1 yıllığına Southampton’dan kiralanan Nijeryalı forvetten teknik heyet memnun. Ancak İngiliz ekibinin, bu transferde 10 milyon Euro’nun üstünde bir rakam beklentisi var.

Trabzonsporda gidecekler netleşiyor Yeni yıldız yolda

Masouras bu kez yakın!

Daha önce 3 farklı transfer döneminde Trabzonspor’un gündemine gelen Masouras, yine radarda. Yunan hücumcu bu kez hiç olmadığı kadar Bordo-Mavili formaya yakın. Çünkü sezon sonu kontratı bitiyor ve boşa çıkıyor. Olympiakos ile mukavele yenilemeyen Masouras için nabız yoklamaları başladı.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da transferine sıcak baktığı 30 yaşındaki yıldız, istikrarlı performansıyla fark yaratıyor. Olympiakos’ta son 5 yıla bakıldığında sezon başında 45 maç ortalamanın üzerine çıkan Mosuaros, bu yıl 9 gol, 7 asistlik skor katkısı gösterdi. Tecrübeli futbolcu sağ ve sol kenarın yanı sıra forvet arkasında da görev yapıyor.

YORUM YAZ