MENÜ

Trabzonspor'da asıl hedef Beşiktaş'ın yıldızı: 4 genç yıldız da listede!

Yerli rotasyonunu mutlaka güçlendirecek olan Trabzonspor, bu doğrultuda Beşiktaş'ın yıldızını transfer listesine alırken takıma genç ve yüksek potansiyelli isimler de kazandırmak istiyor. Fırtına; gelecek vadeden 4 genç yıldız için transfer harekatına başladı. İşte tüm detaylar...

Trabzonspor'da asıl hedef Beşiktaş'ın yıldızı: 4 genç yıldız da listede!

Son 2 yaz döneminde olduğu gibi yine yaz transferini hareketli geçirmesi beklenen Trabzonspor’da, şampiyonluğa oynayacak kadro için erkenden düğmeye basılmıştı. Ağırlığını yabancı oyunculara veren Bordo-Mavililer’de, kontenjan 12’ye düşeceği için yerli kalitesinin de mutlaka artırılması hedefleniyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın yıldızı transfer listesinde yer alırken 4 genç yıldız isim için de düğmeye basıldı. Öte yandan Bordo-Mavili ekibin yıldız orta saha oyuncusu Mendy, Trabzon'da olmaktan dolayı son derece mutlu. Detaylara göz atalım...

Trabzonsporda asıl hedef Beşiktaşın yıldızı: 4 genç yıldız da listede

Mendy: Burada çok iyiyim!

Batista Mendy, Fransa’da yayın yapan Foot Mercato’ya açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’un 24 yaşındaki yıldızı “Türk halkı çok sıcakkanlı. Taraftarlar beni takdir ediyor ve bu da bana daha fazlası için motivasyon sağlıyor. Trabzonspor’da kendimi çok iyi hissediyorum” dedi. Gelişim için çok çalıştığını vurgulayan Mendy, “Alışkanlıklarımı büyük ölçüde değiştirdim. Angers’ta kişisel ve fiziksel bir antrenörle performans yapısı kurdum.

Sahada daha iyi performans sergilememe yardımcı olması için bireysel koçum da var. Ayrıca performanslarımı inceleyen ve dikkatle analiz ederek bana gönderen bir video analistim de var. Bu noktada kulübümüz de fazlasıyla profesyonel bir yapıya sahip. İstediğimiz her şey var. Tesisler gerçekten modern. Fransa’nın en iyilerinin kıskanacağı bir tesis. Hiçbir eksiğimiz yok” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Trabzonsporda asıl hedef Beşiktaşın yıldızı: 4 genç yıldız da listede

Gençlik harekatı başladı

Gündeme gelen isimlerden biri; Beşiktaş’tan ayrılacak olan Salih Uçan. Fakat radarda genç oyuncular da bulunuyor. Yönetim, özellikle yüksek potansiyelli isimleri takıma kazandırıp, kısa vadede bu futbolcuların satışından önemli rakamları kasaya sokmak istiyor. Alanyaspor’un milli oyuncusu Oğuz Aydın’ın yanı sıra Rizespor’un 23 yaşındaki stoperi Emirhan Topçu ve Kasımpaşa’nın 17 yaşındaki savunmacısı Yasin Özcan gündemde.

Trabzonsporda asıl hedef Beşiktaşın yıldızı: 4 genç yıldız da listede

4’ünün de bonservisi var

Avrupa piyasasındaki gurbetçi futbolcularla ilgili de geniş çaplı bir tarama yapan Trabzonspor’da, Cihan Çanak radara takıldı. U21 Milli Takımı’nda forma giyen 19 yaşındaki Cihan, hem kanatlarda hem de 10 numara bölgesinde görev yapıyor. Belçika Ligi ekiplerinden Standard Liege’de bu sezon 20 maça çıkan Cihan Çanak için kısa zamanda temaslar başlayacak. Gündemdeki 4 genç oyuncunun da kulüpleriyle sözleşmeleri devam ederken, bonservis rakamlarına göre süreç netleşecek.

Haberin Devamı

Trabzonsporda asıl hedef Beşiktaşın yıldızı: 4 genç yıldız da listede

Onuachu’dan güzel haber

28 Şubat’ta Türkiye Kupası’ndaki Başakşehir maçında aldığı darbe sonrası kolu kırılan Paul Onuachu’dan müjdeli haber geldi. Uzun süredir kolu alçıda olan ve bireysel çalışmalar gerçekleştiren Nijeryalı yıldız, yakın zamanda alçıyı çıkartacak. Dev forvetin, Konyaspor maçında oynayamayacağı ancak 12 Nisan’daki Sivasspor mücadelesinde kadroda olabileceği öğrenildi. Onuachu’nun dönüşüyle birlikte Abdullah Avcı’nın hücum hattında eli iyice güçlenecek.

YORUM YAZ