MENÜ

(ÖZET) Trabzonspor-Alanyaspor maç sonucu: 5-1

Trabzonspor, Süper Lig'in 37. haftasında Alanyaspor'u konuk etti. Karagümrük ve Giresun maçlarıyla seri yapan Fırtına, Akdeniz ekibini de yenerek bu sezon ilk kez 3'te 3 yaptı. İlki getiren 5-1'lik bol gollü galibiyette de sayıları; Trezeguet, Hamsik (pen.), Bakasetas, Larsen ve Umut Bozok attı. Alanya'nın tek golü Umut Güneş'ten geldi.

(ÖZET) Trabzonspor-Alanyaspor maç sonucu: 5-1

Trabzonspor, Süper Lig'in 37. haftasında Alanyaspor'u ağırladı. Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından Karagümrük ve Giresunspor'u mağlup ederek çıkışa geçen Bordo Mavililer, Alanya engelini de geçmeyi başardı. Mücadeleye kötü başlayan ve 14'te Umut Güneş'in golüyle 1-0 geriye düşen Karadeniz devi bu dakikadan sonra adeta uyandı.

Haberin Devamı

Alanya'da Fatih atıldı!

18'de Trezeguet skora dengeyi getirdi, 20'de ilginç bir pozisyon yaşandı. Fatih Aksoy, Umut'u ceza sahası indirdi, yaklaşık 4 dakika süren VAR kontrolü sonrasında hakem beyaz noktayı gösterdi ve Fatih'i kırmızı kartla oyundan attı.

(ÖZET) Trabzonspor-Alanyaspor maç sonucu: 5-1

Hamsik golle veda etti

24'te penaltıdan Marek Hamsik sahneye çıktı. Sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklayan ve son kez Akyazı'da taraftarı önüne çıkan Slovak süperstar golle veda etti. 32'de Anastasios Bakasetas adeta güdümlü füze gönderdi, 35'te Larsen dönen topu tamamlayınca skor bir anda 4-1'e geldi.

Son gol Umut'tan

5 golün çıktığı ilk yarının ardından ikinci yarıdaki futbol merak ediliyordu. İlk devreye göre daha temposuz bir ikinci 45 oynansa da 58'de Umut Bozok fileleri sarstı. Bu dakikanın ardından zaman zaman karşılıklı pozisyonlar oldu ancak karşılaşmadan başka gol sesi çıkmayınca mücadeleyi Trabzonspor 5-1 kazandı.

Haberin Devamı

(ÖZET) Trabzonspor-Alanyaspor maç sonucu: 5-1

Alanya sezonu kapadı

1-0 geriye düştüğü maçtan zaferle ayrılan Fırtına, Karagümrük ve Giresun maçlarıyla art arda 3. galibiyetini alarak bu sezon ilk kez böyle bir seri yakaladı. Bordo-Mavililer puanını da 57'ye yükseltti, son haftayı BAY geçecek olan ve bu sezonki son maçına çıkan Alanya ise 41 puanda kaldı.

CANLI ANLATIM

1' Mücadelenin hakemi Yaşar Kemal Uğurlu ilk düdüğü çaldı, karşılaşma başladı.

GOL!

14' Erencan Yardımcı savunma arkasına sarktı, sağ çaprazda Candeias'la verkaç yaptı, ceza alanında Umut son vuruşu yaptı ve kaleci Muhammet Taha Tepe'yi avlamayı başardı. Alanyaspor 1-0 önde.

HEMEN CEVAP VERDİ!

18' Hamsik penaltı noktasına ortaladı, top savunmadan arkaya sekti, Visca da sağ kanattan arka direğe kesti, Trezeguet iyi bir kafa vuruşuyla skora dengeyi getirdi: 1-1.

PENALTI VE KIRMIZI!

20' Soldan Trezeguet penaltı noktasına topu çevirdi, Fatih'in müdahalesiyle Umut yerde kaldı. Uzun süren VAR incelemesi sonrası Yaşar Kemal Uğurlu beyaz noktayı gösterdi. Fatih Aksoy'a da müdahalesi nedeniyle kırmızı kart çıktı! Alanya 10 kişi...

(ÖZET) Trabzonspor-Alanyaspor maç sonucu: 5-1

GOL!

24' Sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklayan ve son kez Akyazı'ya çıkan Hamsik penaltıda hata yapmadı. Trabzonspor 1-0 geriden gelerek 2-1 öne geçti.

Haberin Devamı

BAKASETAS'TAN HARİKA GOL!

34' Yunan oyuncu ceza sahası dışından ters ayağı olan sağ ayağıyla çok sert vurdu, top tam 90'a gitti! Sezonun gollerinden biriyle Trabzonspor skoru 3-1'e getirdi...

35' Visca sağ kanattan yerden içeri çevirdi, Hamsik müsait pozisyonda vurdu, kaleci Yusuf çıkardı, dönen topa Trezeguet vurdu, kaleci Yusuf yine başarılı.

(ÖZET) Trabzonspor-Alanyaspor maç sonucu: 5-1

BİR GOL DAHA!

36' Trabzonspor sol kanattan korneri paslaşarak kullandı, Visca arka direğe kesti, Trezeguet iyi bir kafa vuruşu yaptı, top direkten döndü, Larsen kafayla tamamladı. Fırtına farka gidiyor! 4-1.

İlk devre sona erdi.

46' İkinci yarı başladı.

GOL!

58' Larsen ortaladı, Trezeguet kontrol edemedi, Umut önünde kalan topta bitiriciliğini konuşturdu: 5-1.

Mücadele sona erdi.

 

Trabzonspor-Alanyaspor 11'ler:

Trabzonspor: Taha Tepe, Eren, Taha, Hüseyin, Larsen, Bakasetas, Siopis,Hamsik, Trezeguet, Visca, Umut

Alanyaspor: Yusuf Karagöz, Çağan, Furkan, Fatih, Yusuf, Doumbia, Fer, Oğuz, Umut, Candeias, Erencan

Haberin Devamı

(ÖZET) Trabzonspor-Alanyaspor maç sonucu: 5-1

 

 

YORUM YAZ