MENÜ

Süper Lig devi transfer bombasını patlattı: Yıldız oyuncu sağlık kontrolünden geçti

Süper Lig'de artık son düzlüğe girilirken, takımlar da bir yandan gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı. Gidecek oyuncular ve gelecek oyuncularla ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Süper Lig devinin yıldız oyuncuyu sağlık kontrolünden geçirdiği ve kulübüyle de anlaşmaya vardığı öğrenildi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk mücadelesi verirken üçüncülük için de amansız bir mücadele sergileniyor. Beşiktaş ve Trabzonspor, ligde üçüncülüğün yanı sıra Türkiye Kupası'nda da kupaya uzanmak istiyor.

Haberin Devamı

Takımlar bir yandan bu sezonun mücadelesini verirken diğer yandan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor.

GÖRÜŞMELER YAPILIYOR

Özellikle Süper Lig devleri eksiklerini tespit ederek yaz transfer döneminde takıma katılacak isimler üzerinde çalışmalar yürüyor. Bu kapsam birçok oyuncu, kulüp ve menajerle temaslar ciddi şekilde başladı.

Takımlarda gelecek oyuncularla ilgili çalışmalar olduğu gibi ayrılacak isimler de olacak. Bunlarla ilgili de çalışmalar devam ediyor.

SÜPER LİG DEVİ SAĞLIK KONTORLÜNDEN GEÇİRDİ

Trabzonspor bir süredir, Gaziantep FK'da kiralık olarak forma giyen Rumen forvet oyuncusu Denis Draguş ile ilgileniyordu. Rumen yıldızın menajeri dün İstanbul'a gelmişti. Belçikalı gazeteci Sacha Tavolieri'nin habarine göre, bordo-mavililer Draguş'u sağlık kontrolünden geçirdi.

Haberin Devamı

İŞTE SÖZLEŞME ŞARTLARI

Oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Standard Liege ile 1.7 milyon Euro bonservis ve bonuslar karşılığında anlaşma sağlandı. 24 yaşındaki oyuncu Trabzonspor ile üç yıllık sözleşme imzalayacak.

Süper Lig devi transfer bombasını patlattı: Yıldız oyuncu sağlık kontrolünden geçti

Bu sezon Gaziantep FK formasını Süper Lig'de 28 kez giyen Draguş, 11 kez gol atmayı başarırken bir kez de asist yaptı. Türkiye Kupası'nda da üç kez forma giyen başarılı oyuncu bir gol attı.

Süper Lig devi transfer bombasını patlattı: Yıldız oyuncu sağlık kontrolünden geçti

YORUM YAZ