MENÜ

Trabzonlu Yekta

Yönetim, “Sezon sonuna kadar kiralandı” denilen Yekta Kurtuluş'un bonservisi için 1 milyon Euro teklif etti. Galatasaray 'tamam' dedi. Başarılı oyuncunun iki gün içerisinde imzayı atması bekleniyor

Trabzonlu Yekta

Yönetim, Mustafa Akçay’ın isteğiyle Yekta Kurtuluş için harekete geçmişti. Önceki gün Galatasaray ile başarılı orta saha oyuncusunu sezon sonuna kadar kiralamak için anlaşma sağlandı. Dün imzaların atılması bekleniyordu ancak beklenmedik bir gelişme oldu. Yönetim, Galatasaraylı yöneticilerle görüşerek Yekta’nın bonservisinde 1 milyon Euro’ya el sıkıştı. Yani 28 yaşındaki oyuncu kiranlamayacak, satın alınacak. Bu sürpriz gelişme, Akçay’ı da fazlasıyla mutlu etti. Şimdi iki kulüp arasında kalan ufak pürüzlerin giderilmesi bekleniyor. ki gün içerisinde Yekta’nın imzayı atıp Trabzonspor’un Antalya kampına katılacağı öğrenildi.

İkinci bomba Özer

Bordo-Mavililer, Yekta Kurtuluş’un ardından orta sahaya bir takviye daha yapmayı planlıyor. Mustafa Akçay’ın ısrarla takımda görmek istediği Özer Hurmacı için de girişimler sıklaştırılacak. Kasımpaşaspor’dan Şahin Aygüneş’in kadrosuna katan Fırtına, İstanbul ekibiyle bu kez Özer için pazarlık masasına oturacak. Bu transferin de 1 hafta içerisinde sonlandırılması bekleniyor. Bordo-Mavililer, savunmaya da 1 takviye daha yaparak yerli transferini bitirmeyi hedefliyor. Adaylar arasında ise Akhisar Belediye’den Uğur Demirok ve Konyaspor’dan Selim Ay, yer alıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ