MENÜ

İbrahim Toraman Sivasspor'a

Son dakika golüyle Ahkisar'a boyun eğen Sivasspor'da düğmeye basıldı. Dış transfer çalışmalarını bizzat kendisi yürüten Roberto Carlos, yönetimden yerli bir savunmacı istedi, İbrahim Toraman'ın ismini verdi

İbrahim Toraman Sivasspor'a

Akhisar yenilgisiyle sarsılan Sivasspor ilk yarının son haftasına girilirken transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik Direktör Roberto Carlos’un Ege’de alınan bu yenilginin ardından yönetimden yerli ve tecrübeli stoper alınmasını istediği öğrenildi. Defans hattının göbeğinde oynayan Da Costa’dan son derece memnun olan Brezilyalı çalıştırıcının bu talebinde, Ümit Kurt’un Akhisar maçında gördüğü gereksiz kırmızı kartın da etkili olduğu öğrenildi. Dış transfer çalışmalarını aynı sezon başında olduğu gibi kendisi yürüten Carlos, yerli stoper konusunu yönetimin çözmesini istedi. Sambacı’nın takımında görmeyi düşündüğü isim Beşiktaş’ta kadro dışı kaldığı gibi Yiğidolar’ın gündemine gelen İbrahim Toraman. Siyah-Beyazlı takımdaki geleceği henüz kesinleşmeyen tecrübeli oyuncu için yeniden Kartal’ın kapısını çalacak. Sivas’ta forma giymeye sıcak bakan Toraman, Beşiktaş’tan af kararı bekliyor. Şayet af kararı gerçekleşmezse 33 yaşındaki futbolcunun sezonun ikinci yarısında Kırmızı-Beyazlı formayı giymesi bekleniyor.

Yolcular da belli

Sivasspor’da transfer çalışmalarının kampa kadar bitirilmesi için yönetim yoğun mesai harcıyor. Bir yandan da yolların ayrılması düşünülen isimler netleşiyor. Daha önce gönderilmesi kesinleşen ve Karabük’le anlaşan Murat Akça’nın ardından Grosicki için gelen tekliflerin de değerlendirilmeye başlandığı ifade edildi. PTT 1. Lig takımlarının gözdesi olan Abdülkadir Özgen’in de şans bulabileceği bir kulüpte kariyerine devam etmek için ayrılma talebinde bulunduğu kaydedildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ