MENÜ

Kasımpaşa'da gülen yok: 1-1

Sivas'ı 4-3'le deviren Bursaspor, İstanbul'da Kasımpaşa'yı da salladı ama yıkamadı. Fernandao, Yeşil-Beyazlılar'ı 1. dakikada öne geçirdi, Kasımpaşa Donk'un kafasıyla skoru eşitledi, maç beraberlikle bitti

Kasımpaşa'da gülen yok: 1-1

Bursaspor’un arası oynamak zorunda olduğu kritik bir kupa müsabakası vardı da, acaba Kasımpaşa’nın nesi vardı prostatı mı? Konuk güne golle başlarken, Kasımpaşa kesik kesik aralıklarla bezeli temposuz futboluyla prostat tespitine müsemma bir oyun örnekledi.

Haberin Devamı

1. dakikada Ferhat sol cenahtan hareketlendi, ortasında Yalçın’ın ayan beyan teklediği gözükünce, seken topun hamili Şener oldu ve vurdu. Barış’a çarpan top iki oda bir salon Fernandao’nun riyasetinde kalınca, İsaksson’un da yapacağı bir şey kalmadı ve iri kıyım futbolcu golü atmakta zorlanmadı: 0-1. Şota’ya daha ilk dakikada adeta buz kestiren İrfan Buz’un futbolcuları başka fırsatlar da buldu ama öyle kolay fırsatlar kaçtı ki, bu kez buz kesen İrfan hoca oldu. Ali kaytanbıyık devreyi olaysız bitirdi, kartları ve palasıyla kimseyi incitmedi. 2. yarı Alpaslan ve Babel katkısıyla sahadaydı Kasımpaşa. 66’da Donk, dank diye çaktı 1-1 beraberlik geldi. Bursaspor, Donk’a öyle bir kıyak geçti ki, bilet kuyruğunda by pass yapan varoştan farksız çaktı kafayı Kasımpaşalı.

İsaksson devleşti!

Sestak ve Bekir katıldı oyuna 69’da. Sestak’ın 90’da üst üste değerlendiremediği 2 gol fırsatı var. İsaksson mu mahirdi yoksa Bursalı mı beceriksiz ama İsveçli, rakibinin vuruş açılarını mükemmel kapattı. Geçen seneden beri ilk deplasman puanını alan Bursa mutlu, Şota alışılagelmiş üzere yine mutsuzdu! Kasımpaşa’ya ‘Prostatcilin’ Bursaspor’a da ‘Kupaprin’ tedavisi iyi gelecek gibi sanki!

Haberin Devamı

Oğuz Dizdar

KASIMPAŞA 1-1 BURSASPOR (12.04.2014)

SPOR TOTO SÜPER LİG 2013-2014 PUAN DURUMU

KASIMPAŞA İSTATİSTİKLERİ

BURSASPOR İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ