MENÜ

Timsah 10'suz kalacak

FANATİK'in dün duyurduğu haber gündeme bomba gibi düştü. Bursaspor'un Batalla için Lokomotiv Moskova ile anlaştığı iddiasını Arjantinli futbolcunun menaceri Ayhan Akman doğruladı: Sezon sonunda Türkiye'ye veda edecek.

Timsah 10'suz kalacak

Bursaspor’un yıldız ismi Pablo Martin Batalla sezon sonunda Türkiye serüvenine son veriyor. FANATİK’in dün duyurduğu bu haber gündeme bomba gibi düşerken, Yeşil-Beyazlı taraftarların da sosyal paylaşım sitelerinde ve forumlarda tartışma konusu Arjantinli futbolcuydu. Bu oyuncunun kadroda tutulmasını isteyen Bursasporlular özellikle twitter’da binlerce yorumda bulundu. Ancak yıldız futbolcunun menaceri Ayhan Akman, FANATİK’e çok net konuştu. Batalla’nın sezon sonunda kesin olarak Bursaspor’la yollarını ayıracağını belirten Akman, “Lokomotiv Moskova ile görüşüldüğü doğru. Ancak başka teklifler de var. Bunların arasında Dubai’ye gitme ihtimali de bulunuyor” diye konuştu.

Sözleşmesi uzayacak ama...

Bu arada Bursaspor Yönetimi, kentin büyük tepkisi üzerine harekete geçti. Bu futbolcusunun sözleşmesini 2014’ten 2016’ya kadar uzatmak isteyen yönetim, teklifini Batalla’ya iletti. İdareciler, Tangocu’nun gitmeyi planlamasından dolayı kulübe para kazandırmayı hesaplıyor.

Akmanlar karışmasın!;

Herkes Arjantinli futbolcu Batalla’nın menaceri Ayhan Akman’ı, Galatasaray’ın eski oyuncusu Ayhan Akman ile karıştırıyor olabilir. Ancak bu durum sadece bir isim benzerliği. Bilginize sunulur...

Haberin Devamı
YORUM YAZ