MENÜ

Son transfer Malouda!

Fransız yıldız takıma katıldı, arayı kapatıyor. Hami Mandıralı, oyuncusunun durumunu soranlara, “Kimseye karşı önyargım yok. Böyle devam ederse yeni sezonda takımı sırtlar” mesajlarını veriyor

Son transfer Malouda!

Sezon başında transferi büyük ses getiren Malouda, önce yaşadığı sakatlık, ardından da eşinin rahatsızlığı sebebiyle kadronun uzağında kalmış, bir anlamda hayal kırıklığı yaratmıştı. Ayrılmı iddialarının gündeme geldiği bir süreçte Başkan ile bir araya gelen Fransız’ın, “Trabzon’u seviyorum. Bana çok anlayış gösterildi, karşılığını vermek istiyorum” sözleri, işleri değiştirmiş, yıldız ardından tekrar takıma katılmıştı. Ve Malouda’nın son günlerdeki performansı, oyuncunun zihnen de değiştiğini gösterir nitelikte. Fiziksel olarak çok kötü durumda olmayan ve takıma yavaş yavaş katılan Malouda yükselen formuyla, yeni sezonda takımın yeni transferi olma yolunda.

‘Kimseye önyargım yok’

Teknik direktör Hami Mandıralı’nın yıldızın durumunu soran yöneticilere, “Çok önemli bir profesyonel. İyi çalışıyor, arayı kapatmaya çalışıyor. Benim kimsiye karşı önyargım yok. Sadece Trabzonspor değerlerine saygılı olmalarını istiyorum. Arayı kapattığında faydalanacağız. Ancak şunu söylemek isterim ki, böyle devam ederse yeni sezon öncesinde en büyük transferimiz olur” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ