MENÜ

Son dakika sürprizi Demba Ba

Emenike'nin ardından Webo'nun da sakatlanması, Sarı-Lacivertliler'i harekete geçirdi. Daha önce, “Transfer yapmayacağız” diyen yönetimin, Chelsea'nin golcüsü Demba Ba'yı sezon sonuna kadar kiralamak için nabız yokladığı öğrenildi

Son dakika sürprizi Demba Ba

Ligin ilk devresini en yakın rakibinin 8 puan önünde tamamlayan Fenerbahçe, ara transfer döneminde takviye yapmayacağını açıklamıştı. Ancak 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Emenike’nin ardından Eskişehirspor maçında Webo’nun da sakatlanması sonrası işler değişti. Tecrübeli golcünün 1 ay oynayamayacak olması nedeniyle yönetim, transfer döneminin sona ermesine saatler kala harekete geçti. İlk 11’de sürekli görev yapan Sow ve Kuyt’ın dışında forvette oynayabilecek başka bir oyuncu olmaması nedeniyle Sarı-Lacivertliler’in Chelsea’li Demba Ba için devreye girdiği kaydedildi. Trabzonspor’un da girişimlerde bulunduğu ancak kadrosuna katamadığı Senegalli forvet için İngiliz ekibine satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralama teklifi yapıldığı önü sürüldü. Moussa Sow ile yakın arkadaş olan Ba’nın Fenerbahçe’ye gelmeyi çok istediği ve oyuncuyla anlaşma açısından hiçbir sıkıntının olmadığı belirtildi.

Mourinho’ya bağlı

Fernando Torres’in sakatlanmasının ardından Mourinho’nun Demba Ba’yı göndermeye sıcak bakmadığı iddia edilmişti. Ancak İspanyol forvetin 15 gün içerisinde sahalara dönecek olması nedeniyle Portekizli çalıştırıcının, Ba’nın gönderilmesine onay verebileceği öğrenildi. Fenerbahçe, transferin son gününde her an bombayı patlatabilir.

Haberin Devamı

İngiliz basınından Cisse iddiası

Bu arada Fenerbahçe için flaş bir iddia da İngiliz basınından geldi... Ada basını, ismi uzun bir süre Trabzonspor ve Beşiktaş ile de anılan Newcastle United'ın Senegalli golcüsü Papiss Cisse için bu kez de Fenerbahçe'nin teklif yaptığını yazdı. Sarı Lacivertliler'in bu transfer için 6 milyon sterlin teklif ettiği belirtilirken, Newcastle'ın bonservis bedeli olarak 10 milyon sterlin istediği ileri sürüldü.

DEMBA BA İSTATİSTİKLERİ

PAPISS CISSE İSTATİSTİKLERİ

YORUM YAZ