MENÜ

Fenerbahçe Ayew'i resmen açıkladı!

Fenerbahçe, İngiltere'de Swansea City forması giyen Andre Ayew'in satın alma opsiyonlu 1 yıllığına kiralandığını duyurdu.

Fenerbahçe Ayew'i resmen açıkladı!

Fenerbahçe, Ganalı futbolcu Andre Ayew'in satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralama konusunda anlaşmaya varıldığını duyurdu. Sarı-Lacivertlilerin, 28 yaşındaki futbolcu için 1.5 milyon Euro kiralama bedeli ödeyeceği öğrenildi. Fenerbahçe resmi sitesinden yaptığı açıklamada, yeni transferin yarın (perşembe) günü İstanbul'da olacağını belirtti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den yapılan resmi açıklama şöyle:

Kulübümüz, Andre Ayew'in bir yıllığına kiralık olarak kadromuza katılması için, Swansea City AFC kulübü ile satın alma opsiyonlu olarak anlaşmaya varmıştır.

Gana Milli Takımında da forma giyen Andre Ayew, yarın (Perşembe) İstanbul'a gelecek ve sağlık kontrollerini geçmesinin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacaktır.

Swansea City de duyurdu!

Oyuncunun kulübü Swansea City de Ayew'in satın alma opsiyonuyla Fenerbahçe'ye kiralandığını duyurdu. Swansea Menajeri Graham Potter, Ayew'in ayrılığıyla ilgili yaptığı açıklamada ''Benim açımdan Ayew çok iyi bir sezon açılışı geçiriyordu. Antrenmanlara kendini adayan biriydi. Ancak profesyonel olarak yapılması gereken yapıldı ve bunu kabul ediyorum. Onunla çalışmak büyük keyifti ve kendisine başarılar diliyorum'' diye konuştu.

Haberin Devamı

28 yaşındaki futbolcu, sağlık kontrollerinde herhangi bir sorun çıkmaması halinde, kendisini 1 yıllığına kiralık olarak Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmeye imza atacak.

YORUM YAZ