MENÜ

Solis Dereağzı'nda çalıştı

Tekirdağ'da 22 mart cumartesi gecesi Tony Thompson ile ağır sıklet unvan maçına çıkacak olan Kübalı Olimpiyat Şampiyonu Odlanier Solis, hazırlıklarını Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde sürdürüyor.

Solis Dereağzı'nda çalıştı

Odlanier Solis, önümüzdeki hafta yapacağı kritik kapışma öncesi çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelen 2004 Olimpiyat Şampiyonu, günde 2 kez yaptığı kondisyon antrenmanlarının ardından ringe çıkıp hazırlıklarına devam etti. Fenerbahçe Dereağzı Spor Tesisleri’nde antrenman yapan başarılı boksör, çalışma ortamından gayet memnun olduğunu dile getirdi. Solis’in son çalışmasını 2004 Olimpiyatları’nda Türkiye’ye gümüş madalya kazandıran Atagün Yalçınkaya da izledi. Yalçınkaya daha sonra ünlü sporcu ile uzunca sohbet etti.

Solis’in menaceri Ahmet Öner önemli karşılaşma öncesi her şeyin yolunda gittiğini belirterek “Solis bir haftadır İstanbulda ve çalışmalarına hız verdi. Çok kritik bir döneme girdik. Maça 10 gün kaldı. Rakip Thompson da birkaç gün içinde Türkiye’ye gelecek. Ben boksörüme en iyi ortamı sağlamak için elimden geleni yapıyorum. Solis de İstanbul’da olmaktan çok memnun. Günde 2 kez çalışıyor. Hiçbir sıkıntısı yok. Artık Tekirdağ’da sahneye çıkacak ve rakibini mağlup edecek. 22 martta Tekirdağ’da tüm boksseverlerin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Mehmet Demircan

Haberin Devamı
YORUM YAZ