MENÜ

Sürpriz gelişme! İsmail Kartal geri dönüyor

Süper Lig'de sezonun sonuna gelirken, sürpriz gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. O isimlerden biri de İsmail Kartal. Tecrübeli teknik adam geri dönüyor. İşte yaşananlar...

Sürpriz gelişme! İsmail Kartal geri dönüyor

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin başına gelen İsmail Kartal takıma özlenen ruhu geri getirmişti ve görevine son verilmişti. Tecrübeli teknik adamın geleceği büyük bir merak konusu olurken, eski takımı için çıkan o iddia ortalığı ayağa kaldırdı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

VITOR PEREIRA YERİNE GELMİŞTİ

Geçtiğimiz sezon Vitor Pereira ile istediği başarıyı yakalayamayan Fenerbahçe, Portekizli çalıştırıcı ile yollarını ayırmıştı. Ligin ikinci yarısında daha önce Fenerbahçe'de teknik direktörlük ve yardımcı antrenörlük görevi yapan İsmail Kartal takımın başına getirilmişti.

Sarı-lacivertli ekibe gelişi ile birlikte taraftarına özlenen ruhu tekrardan yaşatan Kartal, başta Konferans Kupası'na veda etse de ligde takımı 2. sıraya kadar getirmişti. Son görev süresinde Fenerbahçe ile tüm kulvarlarda 21 maça çıkan 61 yaşındaki teknik adam, 1.95 maç başı puan ortalaması yakalamıştı.

Sürpriz gelişme İsmail Kartal geri dönüyor

AYRILIŞ SÜRECİ SANCILI OLDU

Taraftarın iç saha ve deplasman maçlarında büyük bir sevgi selinde bulunduğu İsmail Kartal hem ekran başında takımı izleyen hem de stadyumda yerini alan Fenerbahçelilerin gönlünü kazanmıştı.

Haberin Devamı

O dönemki 5-0'lık Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan İsmail Kartal, sözleşmesinin bitmesiyle ilgili kararın artık başkan ve yöneticilerde olduğunu söylemişti.

'ASLA UNUTMAYACAĞIM'

Kartal açıklamasında, "Sezon ortasında göreve geldiğimde ne söylediysem, ne mesaj verdiysem o gayet iyi aldılar. Benim bütün hayalim, Fenerbahçe ruhunu tekrar ortaya çıkartan bir takım yaratmaktı. Ben ne söylediysem hepsini gerçekleştirdiğimi düşünüyorum. O gün neredeysem bugün de aynı noktadayım. Taraftarlarımızı asla unutmayacağım. Bundan sonraki süreçte ne olup biteceğini bilmiyorum" diyen Kartal, "Hayırlısı ne ise o olsun. Şu ana kadar başkanımızla ye da yöneticilerimizle görüşmedim." ifadelerini kullanmıştı.

Sürpriz gelişme İsmail Kartal geri dönüyor

GERİ DÖNÜYOR

Akşam'ın haberinde Sivasspor, Rıza Çalımbay sonrası için eski hocası İsmail Kartal ile anlaştığı iddia edildi. Rıza Çalımbay sonrası için uzun soluklu bir projenin devamı için arayışlara giren Sivasspor, çareyi eski hocası İsmail Kartal'da buldu. Rıza hoca ile kısa bir zaman içinde yolları ayıracak olan Sivasspor'un, yakın zamanda İsmail Kartal'ı resmen açıklaması bekleniyor.

ŞAMPİYON YAPMIŞTI

Sivasspor'un başına daha önce de geçen İsmail Kartal, TFF 1.Lig'de takımı şampiyon yaparak Süper Lig'e çıkarmıştı. Teknik direktör istikrarıyla dikkat çeken Yiğidolar, 61 yaşındaki İsmail Kartal ile uzun soluklu bir sözleşme imzalamayı planlıyor.

Haberin Devamı

Sürpriz gelişme İsmail Kartal geri dönüyor

YENİ BİR SAYFA AÇMAK İSTİYOR

Rıza Çalımbay'ın yaptığı işlerden memnun olan Sivasspor yönetimi 4 sezonun ardından yeni bir başlangıç yapmak istiyor ve takımın son dönemki düşüşünü yeni sezonda durdurmak istiyor.

Sürpriz gelişme İsmail Kartal geri dönüyor

YORUM YAZ