MENÜ

Sivasspor, Rey Manaj kararını verdi! Astronomik rakam...

Gol krallığı yarışında Dzeko ve Icardi’nin peşinde olan Rey Manaj hakkında flaş açıklama. Yiğidolar’ın ikinci başkanı Gökhan Karagöl, Arnavut yıldıza teklifler geldiğini belirtip istedikleri rakamı açıkladı.

Sivasspor, Rey Manaj kararını verdi! Astronomik rakam...

Bu sezon Süper Lig’de attığı gollerle, oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Rey Manaj birçok kulübün radarına girdi. Arnavut golcü için Arabistan, Katar, İspanya ve Fransa’dan birçok kulüp hareket geçti. Sivasspor’un yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı başarılı oyuncu, EURO 24’e de büyük bir motivasyonla hazırlanıyor. Kariyerinde Barcelona ve Inter geçmişi de olan Arnavut futbolcu için daha önce Arap yarımadasından teklifler gelmişti. Şimdilik gelen teklifleri yetersiz bulan Sivasspor, bu önerileri reddetti.

Haberin Devamı

‘Deli cesareti gösterdik’

Yiğidolar’ın ikinci başkanı Gökhan Karagöl bu konuda yaptığı açıklamada ise net ifadeler kullandı. “Icardi ve Dzeko’ya gelen asistler Rey Manaj’a gelmiş olsa ligde en az 30-35 gol atardı. Buna inaniyorum. Manaj gol kralı olacak” diyen Karagöl, “Sezon başı transferini yaptığımız Rey Manaj konusunda deli cesareti yaparak ama akıllıca bir iş çıkardık. Biz kendisine transfer ederken Sivas’ta 15 gol atarsa Avrupa yolunun açılacağını söyledik. Nitekim çok sayıda teklif geliyor. Biz Rey Manaj’a 15 milyon Euro değer biçtik. Buna yönelik olarak gelecek olan teklifleri tabi ki değerlendireceğiz” sözlerini sarf etti.

Sivasspor, Rey Manaj kararını verdi Astronomik rakam...

YORUM YAZ