MENÜ

Sivas forvetini buldu

Oynadığı iki kupa maçını da kaybeden Sivasspor'da transfer çalışmalarına hız verildi. Özellikle forvete takviye yapacak olan Kırmızı-Beyazlılar, Rusya'nın Ural takımında forma giyen 25 yaşındaki Toto Tamuz'u renklerine bağlamak üzere

Sivas forvetini buldu

Sezonun ilk yarısına aldığı başarılı sonuçlarla damga vuran, kupada gruplara kalmayı başaran Sivasspor’da Bursa ve Eskişehir maçlarında alınan yenilgiler moralleri bozdu. Ara transferde Silivrispor’dan Ahmet Şahbaz dışında kadrosuna takviye yapmayan Kırmızı-Beyazlılar’da bu iki mağlubiyetin ardından transfer çalışmalarına hız verildi. Bu doğrultuda Rafik Djebbour’la yollarını ayıran Yiğidolar’ın renklerine bağlamak için yoğun mesai harcadığı forvetin ismini FANATİK ortaya çıkardı: Toto Tamuz... Geçtiğimiz sezon da Sivasspor’un gündemine gelen 25 yaşındaki golcü, menacerler aracılığıyla transfer komitesine önerildi. Teknik direktör Roberto Carlos’un da onay verdiği 1.82’lik oyuncunun Rusya’nın Ural kulübüyle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Nijeryalı hücumcuyu ikna eden Sivasspor Yönetimi, Rus ekibiyle pazarlıklarını sürdürüyor. Görüşmelerde sona yaklaşan Kırmızı-Beyazlılar’ın birkaç güne kadar bu transferi bitirmesine kesin gözüyle bakılıyor.

‘Galibiyetlerle döneceğiz’


Bu arada Sivasspor’un Sambacı hocası Roberto Carlos, kupadaki kötü sonuçlar hakkında dün bir açıklama yaptı. Yeteri kadar iyi oynamadıklarını belirterek özeleştiri yapan genç çalıştırıcı, “Maalesef kazanamadık. Kupada iki maçı kaybettik, tekrar galibiyetlere dönmemiz gerekiyor. Grup lideri Akhisar Belediyespor’un 4 puanı var. O yüzden çarşamba günü oynayacağımız Akhisar maçına iyi hazırlanıp, galibiyetlere dönmemiz gerekiyor” dedi.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ