MENÜ

Sivas Bojinov'un peşinde

Hücum hattına takviye yapacak olan Sivasspor'da gündem Valeri Bojinov. Geçtiğimiz sezon da Yiğidolar'ın transfer listesine giren forvet şu an boşta. Menacerler tarafından önerilen golcü için son kararı Roberto Carlos verecek

Sivas Bojinov'un peşinde

Roberto Carlos yönetiminde elde ettiği başarılı sonuçlarla sezonun ilk yarısına damgasını vuran Sivasspor, ikinci devre çıtayı yükseltmekte kararlı. Ara transferde takımın kimyasını bozmayacak isimlere yönelen, ayrıca yüksek maliyetli oyunculardan da uzak duran Kırmızı-Beyazlılar’a menacerler tarafından kaliteli bir forvet önerildi: Valeri Bojinov... Geçen sezon da Yiğidolar’ın gündemine giren Bulgar forvetin transferi gerçekleşmemişti. Ancak sezon başında sürpriz bir şekilde Sporting Lizbon’un transfer döneminin son günlerinde serbest bıraktığı futbolcu hiçbir takımla anlaşamayınca boşta kalmıştı. Devre arasına kadar bireysel idmanlarla formda kalmaya çalışan oyuncu için teknik direktör Roberto Carlos, bir değerlendirme yapacak, son kararını yönetime bildirecek. Kariyerinde Fiorentina, Juventus, Manchester City gibi dev takımların da formasını giyen 27 yaşındaki golcü, bir dönem İtalya Ligi’nin en kaliteli oyuncuları arasında gösteriliyordu. Güçlü fiziği ve üst düzey top tekniği olan Bulgar yıldız için Güney Kore’den ve Katar Ligi’nden talipler olduğu belirtiliyor.

İlk bomba Ahmet

Alt liglerdeki genç isimleri de değerlendiren Sivasspor, Silivrispor’un genç stoperi Ahmet Şahbaz’ı kadrosuna kattı. 23 yaşındaki savunma oyuncusunu Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaştıkları maçta beğenen Brezilyalı hocanın bu transferi özellikle istediği belirtildi. Öte yandan takımda forma şansı bulmakta güçlük çeken Timur Bayram Özgöz’ün de PTT 1. Lig ekiplerinden birine kiralanacağı ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ