MENÜ

Sivas'a bir yıldız daha

Kayseri zaferiyle 3. sıraya oturan Sivasspor, adım adım zirveye yürüyor. Roberto Carlos, takımı güçlendirmek için bizzat çalışıyor. West Ham'lı yetkilileri ikna eden Sambacı hoca, Modibo Maiga'ya kiralık olarak Kırmızı-Beyazlı formayı giydirecek.

Sivas'a bir  yıldız daha

Sezonun ikinci yarısına muhteşem Kayseri zaferiyle başlayan Sivasspor, zirve yürüyüşünü emin adımlarla sürdürüyor. Beşiktaş ve Kasımpaşa’nın puan kaybettiği haftada 32 puanla 3. sıraya yerleşerek taraftarının yüzünü güldüren Kırmızı-Beyazlılar, kadrosunu güçlendirmek için de yoğun mesai harcıyor. Pedro Oldoni’nin ardından forvete bir takviye daha yapmak isteyen Sivasspor’da bu konudaki çalışmaları da bizzat teknik direktör Roberto Carlos sürdürüyor. West Ham’da forma giyen Modibo Maiga için Ada ekibiyle görüşme halinde olan Carlos’un bu transferi bitirme aşamasında olduğu öğrenildi. 26 yaşındaki forveti bonservisiyle satmaya yanaşmayan West Ham’ın, Kırmızı-Beyazlı ekibin kiralama talebini kabul ettiği bildirildi. Buna göre Modibo, sezon sonuna kadar kiralık olarak Sivasspor’un formasını giyecek. Oyuncunun satın alma opsiyonu da Yiğidolar’ın elinde olacak. Transferde şimdilik görünen tek engel Modibo’nun ikna edilmesi. Burada da devreye genç çalıştırıcı girecek. Carlos, Modibo’yla görüşecek. Olumlu yanıt alınması halinde birkaç gün içinde 1.85’lik forvet Sivasspor forması giyecek.

Yenilerin ilk heyecanı


Bu arada Roberto Carlos’un talebi doğrultusunda kadroya katılan Brezilyalı forvet Pedro Oldoni ile defans oyuncusu Ahmet Şahbaz da Kayserispor karşısında ilk kez Süper Lig maçına çıktı. Oldoni 16, genç savunmacı Ahmet ise 3 dakika sahada kaldı. Carlos’un bu iki oyuncunun da tam olarak hazır hale getirilmesi için yardımcılarına rapor verdiği ifade edildi.

MODİBO MAİGA İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ