MENÜ

Fenerbahçe'nin acı kaybı

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Selçuk Yula, bu sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu 53 yaşında hayatını kaybetti.

Fenerbahçe'nin acı kaybı

Fenerbahçe ve Galatasaray formasıyla Türkiye 1. Ligi'nde uzun yıllar futbol oynayan ve her ne kadar ezeli rakipte forma giyse de Fenerbahçeliliğiyle bilinerek Sarı Lacivertlilerin sevgisini kazanan, futbol hayatını noktaladıktan sonra ise futboldan kopmayarak spor yazarlığı yapan değerli futbol adamı Selçuk Yula 53 yaşında hayata veda etti. Tam olarak doğrulanmamakla birlikte Yula'nın kalp krizi nedeniyle geldiği hastanede hayatını kaybettiği belirtiliyor. Hastaneden yapılan açıklama ise şu şekilde: "Sabah 06.30'da solunum sıkıntısıyla acil servise getirilen Sayın Yula, tüm yeniden canlandırma işlemlerine yanıt vermemiş ve saat 07.20'de hayatını kaybetmiştir."

Haberin Devamı

Yula'nın kariyeri

Futbolculuk kariyerine 1977 yılında Şekerspor'da başlayan Selçuk Yula, burada 2 yıl profesyonel olarak futbol oynadıktan sonra 1979 yılında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı Lacivertlilerde golcülüğü ve başarılı penaltı atışlarıyla ön plana çıkan Yula, 1981-82 ve 1982-83 sezonunda olmak üzere iki kez gol krallığını yaşadı. 1986 yılına kadar giydiği Fenerbahçe forması altında toplam 134 gole imzasını attı.

Bir sezonluk Blau Weiss Berlin macerasının ardından yeniden Türkiye'ye dönen golcü isim 4 sezon boyunca Sarıyer forması giydi. Yula, futbola 1 sene bünyesinde bulunduğu Galatasaray formasıyla veda ederken toplamda da 21 kez Türk Milli Takımı formasını giydi.

Fenerbahçe ve Galatasaray Spor Kulüperi, resmi sitelerinden başsağlığı mesajı yayınladı.

Fenerbahçe'nin resmi sitesinde yer alan açıklama şöyle;

Fenerbahçemizin ve Milli Takımın eski futbolcularından Selçuk Yula’yı kaybettik.

Kalp krizi sonucu bugün sabah saatlerinde aramızdan ayrılan Selçuk Yula 54 yaşındaydı. Merhuma Allah’tan rahmet, Ailesi, yakınları, sevenleri ve tüm Fenerbahçe Camiası’na başsağlığı dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü


Biz de FANATİK ailesi olarak Selçuk Yula'ya Allah'tan rahmet, başta ailesi ve Fenerbahçe camiası olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.


YORUM YAZ