MENÜ

Şanlıurfaspor yeniden doğdu

1. Lig’de haftanın açılışı nefes kesen bir maça sahne oldu. İrfan Buz yönetimindeki Şanlıurfaspor, deplasmanda zirve adayı Bandırmaspor’u 1-0 yenerek 10 haftalık aranın ardından galibiyet sevinci yaşadı. Mboula’nın kafasıyla 8. dakikada gelen gol konuk takımı 3 puana taşıdı.

Şanlıurfaspor yeniden doğdu

Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında Teksüt Bandırmaspor, sahasında ASTOR Enerji Şanlıurfaspor’a 1-0 yenildi. Lige üst üstte iki galibiyetle başlayan ancak daha sonra oynadığı 10 maçtan galibiyet çıkartamanyan ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, bu sonuçla ligdeki üçüncü galibiyetini aldı ve puanını 14’e yükseltti. Üç maçlık galibiyet serisi sona eren Teksüt Bandırmaspor ise 25 puanda kalarak zirve yarışında önemli bir kayıp yaşadı. Maçın önemli anları ise şöyleydi: 3. dakikada Rahmetullah Berişbek’in ortasında ceza sahası içinde Doğan Can Davas’ın kafa vuruşunda kaleci Tokotaev meşin yuvarlağı kurtardı.

Haberin Devamı

Gol ofsayta takıldı

8. dakikada Barış Ekincek’in kullandığı kornerde ceza sahası içinde Michel Mboula’nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gönderdi: 1-0. 21. dakikada Barış Ekinler sol taraftan ceza sahası içine girip yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Gkelios’ta kaldı. 56. dakikada Doğan Can Davas’ın pasıyla ceza sahası içinde topu alan Djitte’nin vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. VAR uyarısıyla pozisyon için ofsayt kararı

Şanlıurfaspor yeniden doğdu

YORUM YAZ