MENÜ

Şaka gibi: 1-2

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Fethiyespor'a 2-1 mağlup olarak kupaya veda etti.

Şaka gibi: 1-2

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda PTT 1. Lig'de mücadele eden Fethiyespor'u konuk etti. Sarı-Lacivertliler, maça yedek ağırlıklı bir kadro ile başladı. İlk yarının son anlarına doğru, dakikalar 45+1'i gösterdiğinde Mehmet Topuz, ceza sahası çizgisinin solundan içeriye ortasını gönderdi. Fethiyespor'un savunma oyuncusu Sabri Turgut, topu uzaklaştırmak isterken kendi kalesine gönderdi ve Fenerbahçe bu golle devreyi 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda başlarında Fenerbahçe yine ataklarını sürdürdü. Fethiyespor ise nadir ataklar geliştirdi. Dakikalar 77'yi gösterdiğinde konuk ekip Fethiyespor'un golü geldi. Sol kanatta topla buluşan Gökhan Dinçer son çizgiye indikten sonra ceza sahası içerisinde müsait pozisyonda bekleyen arkadaşı Onur Okan'a doğru ortasını yaptı. Onur Okan şık bir kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturarak takımına eşitliği getirdi: 1-1.

Bu kez 90+ olmadı

Dakika 83'te Fenerbahçe şok yaşadı. Fethiyespor Ahmet Aras ile Fenerbahçe karşısında öne geçti: 1-2. Onur Okan'ın pasında sol kanatta topla buluşan Ali Dere topu kontrol ettikten sonra penaltı noktası üzerinde kendini rakip savunmanın arasında unuturan arkadaşı Ahmet Aras'a doğru ortasını yaptı. Ahmet Aras topu kontrol ettikten sonra şutunu attı ve topu ağlarla buluşturdu. Maçın geriye kalanında gol olmadı ve Fenerbahçe, kendi evinde PTT 1. Lig'in son sırasında yer alan Fethiyespor'a 2-1 mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti.

MAÇIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ