MENÜ

Kayseri ateşle oynuyor: 0-2

Küme düşme potasını yakından ilgilendiren maçta Rize, Kayseri'yi 2-0'la yıktı. Evinde 4 maçtır yüzü gülmeyen Karadeniz ekibi deplasmanda 3'te 3 yaptı. 90 dakika sonunda tribünler karıştı, çıkan olaylarda yaralananlar vardı.

Kayseri ateşle oynuyor: 0-2

Kayseri’de bıçak sırtında bir karşılaşmaydı iki takım için de. Ev sahibinin mutlaka kazanmak zorunda olması risk alması demekti. Rizespor ise aradaki 5 puan farkı korumak için bir puan hesabıyla sahaya çıktı. Karadeniz ekibinin son iki dış saha maçını kazanmış olması Kayserispor’un dikkat etmesi gereken bir husustu. İlk tehlikeli atak ev sahibinden geldi. 14’te Bobo’nun pasında Vanek’in plasesi yandan dışarı gitti. 27’de Bobo’nun pasında Mouche’den önce Serkan çıktı, topu aldı. 28’de ani bir Rize atağında Kweuke’nin şutu üstten auta çıktı. 38’de ev sahibi gole çok yaklaştı. Vanek’in pasında Bobo altı pastan dışarı attı. İlk 45 dakikada Rizespor kontrollü savunma yapıp istediği golsüz beraberlikle soyunma odasına gitti.

Haberin Devamı

İkinci yarıda oyuncu değişikliğini ev sahibinden beklerken Rizespor’dan geldi. Sylvestre’nin yerine Lualua sahadaydı. Uğur Tütüneker sakatlıktan yeni çıkan Kangolu yıldızıoyuna soktu. 58. dakikada beklenen değişiklik oldu. Okay çıktı, Nobre girdi Kayserispor’da. Oyunun bu bölümünde istenen tempo ve baskıyı yakalayan Kayserispor aradığı pozisyonları bulamadı. 65’te Tütüneker’in 3 puan hamlesi yerini buldu. Lualua nefis bir şutla takımını öne geçirdi: 0-1. 88’de Lualua ani atakta Ümit Korkmaz’ı gördü, genç oyuncu yerden bir vuruşla skoru 2-0’a taşıdı. Maç sonrası tribünlerde koltuklar söküldü ve olaylar çok daha fazla büyümeden polisin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Tunç Kayacı

KAYSERİSPOR - ÇAYKUR RİZESPOR MAÇ DETAYI

Haberin Devamı

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU

YORUM YAZ