MENÜ

EuroLeague'den skandal karar! Ataman'a ceza var, İsrail askeri paylaşımına ceza yok

Euroleague yönetimi, sezon boyu boş tribünlere oynayan Maccabi Tel Aviv'in Panathinaikos için yaptığı 1000 taraftar isteğini kabul etti. Öte yandan Ergin Ataman'a normalinin 6 katı ceza veren EuroLeague, Maccabi'nin İsrail askeri paylaşımına ceza verememişti.

EuroLeague'den skandal karar! Ataman'a ceza var, İsrail askeri paylaşımına ceza yok

Maccabi Tel Aviv ile Panathinaikos arasında bugün Belgrad'da oynanacak maç öncesi Euroleague yönetimi skandal bir karara imza attı.

Haberin Devamı

100 SEYİRCİYE OYNAYAN MACCABİ'YE 1000 TARAFTAR İZNİ

Bu yıl maçlarını Belgrad'da en fazla 100 seyirci önünde oynayan Maccabi Tel Aviv, Panathinaikos maçı öncesi Euroleague'den bin taraftar için izin istedi. Ve maç günü Euroleague yönetimi bu talebe izin verdi. Sezon boyunca maçlarını boş tribünlere oynayan Maccabi'ye böyle bir izin verilmesi, 'İsrail lobisinin gücü' olarak yorumlandı.

PANATHİNAİKOS'TA FATİH TERİM DEPREMİ

ATAMAN'A NORMALDEN 6 KAT DAHA FAZLA CEZA

Ayrıca Euroleague, Ergin Ataman'a hakemler hakkındaki açıklamaları için 30 bin Euro ceza verdi. Bu da tarihe geçecek bir rakam. Çünkü daha önce açıklamalar nedeniyle antrenörlere en fazla 5 bin Euro ceza verilirken, İsrail takımı Maccabi maçından sonra bu açıklama yapıldığı için tam 30 bin Euro ceza kesilmesi de bir gözdağı olarak yorumlandı.

Haberin Devamı

EuroLeagueden skandal karar Atamana ceza var, İsrail askeri paylaşımına ceza yok

MACCABİ'NİN İSRAİL ASKERİ PAYLAŞIMINA CEZA YOK

Ergin Ataman'a siyasi göndermelerden dolayı verilen ceza şok etkisi yaratırken bu durum EuroLeague'in ikiyüzlü tavrını ortaya koydu. Çünkü daha önce Maccabi'nin resmi Instagram hesabından bir İsrail askerinin Gazze'de yıkılan binaların üzerinde çektirdiği bir fotoğrafı yayınlamıştı. Bu paylaşım hakkında EuroLeague hiçbir yaptırım uygulamadı.

YORUM YAZ