MENÜ

Geri dönüşlerin maçı: 3-2

Cuper'in öğrencilerinin rakibi Karabük'tü. Mor-Beyazlılar öne geçtiği maçta geriye düştü. Ancak pes etmeyen Karadeniz ekibi, Ali ve Şamil'le rakibini yıktı, ateş hattından uzaklaştı.

Geri dönüşlerin maçı: 3-2

Haberin Devamı

Ligin altını üstüne getirecek bir karşılaşmaydı. Küme düşme hattının hemen üzerinde yer alan Orduspor ile onun az üstünde bulunan Karabük arasındaki maç sadece sahadaki iki takımı değil, puan cetvelinde kendilerine yakın olan diğer takımları da ilgilendiriyordu. Nitekim beklentileri karşılayan bir mücadele sergiledi iki takım da... Zevkli, çekişmeli, tempolu bir futbol vardı 19 Eylül Stadı’nda. Ev sahibi Orduspor maçın büyük bölümünde oyunu domine eden taraftı. Üç gol attı, attığından fazlasını kaçırdı. Deplasmanda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Karabük ise kaleyi bulan üç şuttan ikisini gole çevirdi. Ancak defansta basit hatalar yaptılar. Orduspor’da kaptan Ali Çamdalı’yla Atila Turan sahanın en iyisiydiler. Bu iki futbolcuya Nizamettin’le çıkana kadar Ferhat Öztorun eşlik etti.

Nefesler kesildi

Orduspor’un neredeyse tek kale oynadığı ilk yarının konuk takımın lehine 2-1 sonuçlanması futbolun garip cilvesiydi. 5. dakikada defanstan seken topu ağlara gönderen Ali Çamdalı’nın golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi, birçok pozisyondan yararlanamayınca üç dakikada yediği iki golle soyunma odasına mağlup gitti. 42’de Erdem’in ortaladığı topu ön direkte ağlara gönderen İlhan, 45’te Lualua’nın önüne topu kafayla indirdi, Demokratik Kongolu da skoru değiştirdi: 1-2. 51 ve 52’de arka arkaya kaleyi yoklayan günün adamı Ali Çamdalı 54’te serbest atıştan gelen topu düzeltip ağlara gönderdi: 2-2. Skoru belirleyen isim ise Stancu’nun yerine oyuna giren Şamil oldu. Genç futbolcu, Nizamettin’in kornerinde sert ve düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: 3-2.

Hamit Turhan

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM YAZ