MENÜ

"Trabzonspor'u bırakıp..."

Trabzonspor'un milli kalecisi Onur Kıvrak, amacının Trabzonspor'da şampiyonluk yaşadıktan sonra yurt dışından çok iyi bir takıma gitmek olduğunu söyledi.

"Trabzonspor'u bırakıp..."

Trabzon Cell abonelerinin sorularını yanıtlayan Onur Kıvrak, "Onur olabildiysem bunu Trabzonspor sayesinde başardım. Daha önceki söylemlerimde Trabzonspor'da şampiyonluklar yaşamak istiyorum demiştim. Şampiyonluklar yaşadıktan sonra yurt dışında çok iyi bir takımda oynamak istiyorum. Sakatlanmasaydım bazı gelişmeler vardı. Trabzonspor'u bırakıp sıradan bir kulübe asla gitmem" dedi.

Huyum Trabzonlular'a benzedi

Onur, maç kazandıkları zaman çok mutlu ve rahat olduğunu belirterek, "Hatta dünyanın en mutlu insanıyım. Çevreme mutluluk saçarım. Maçı kaybedersek o mutlu insandan eser kalmıyor. Sinirli ve huysuz bir insan oluyorum. Galiba uzun süre Trabzon'da kaldığım ve şehirle bütünleştiğim için böyle oldum. Trabzon'da maç kazanıldığı zaman tüm insanlar çok mutlu. İyi ki Trabzon'a gelmişim ve bu kadar güzel insanları tanımışım. İzmir'de doğup büyümüş bir insan olarak burada inanılmaz bir sıcaklıkla karşılaştım. İnsanlar burada kalpleriyle konuşuyor" diye konuştu.

Dünya futbolunda en çok örnek aldığı kalecilerin başında yaşı ilerlemiş olmasına rağmen Buffon'un geldiğini belirten Onur, "Stili ve çabukluğu beni her zaman etkilemiştir. Buffon'un dışında Casillas, Cech ve Atletico Madrid'in genç kalecisi Courtois'yı çok beğeniyorum" ifadesini kullandı.

Favori şarkısı 'Dik oyna'

Genelde slow şarkılar dinlediğini ancak Son zamanlarda favorisinin 'Dik oyna' adındaki Trabzonspor marşı olduğunu belirten Onur, "Çok hoşuma gidiyor. Beni çok etkiliyor, içim kıpır kıpır oluyor. Maça çıkmadan önce herhangi bir uğurum yok. Sadece maça 4 - 5 saat kala ailemi ararım. Önce babamla, sonra annemle, ağabeyim, kardeşim ve nişanlımla konuşurum. Yaptığım bu konuşmalarım ardından içim rahatlar ve maça bu rahatlıkla çıkarım. Bunu tüm kariyerim boyunca yaptım" dedi.

Ömür AVCI/TRABZON, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ