MENÜ

Onun adı Drogba: 1-2

Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta mücadelesinde Galatasaray, Akhisar'ı 2-1 mağlup etti. Galatasaray'ın gollerini Drogba (68) ve Burak Yılmaz (70) atarken, Akhisar'ın golünü Sertan (85) kaydetti.

Onun adı Drogba: 1-2

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, Akhisar Belediyespor ile Manisa 19 Mayıs karşı karşıya geldi. Galatasaray maça Muslera, Sabri, Semih, Dany, Riera, Selçuk, Yekta, Hamit, Sneijder, Umut, Burak 11'i ile başladı. Sneijder ilk 11'de yer alırken, Drogba yedek maça yedek başladı.

İlk yarıda Galatasaray gol için baskı yaptı. 36. dakikada ceza alanı içinde kaleyi sağ çarprazdan gören posizyonda topla buluşan Wesley Sneijder beklenmedik şekilde döndü ve aşırtma bir vuruş çıkarttı. Kaleye doğru süzülen topu kaleci Oğuz Dağlaroğlu son anda kornere çeldi. Geriye kalan dakikalarda gol olmadı ve her iki takım da soyunma odalarına 0-0 eşitlikle gitti.

İkinci yarıya Akhisar daha atak oynamaya başladı. 62. dakikada Kenan Özer'in ara pasıyla hareketlenen Gekas, kaleci ile karşı karşıya kaldı. Şutunu attı ancak top direkten döndü. Galatasaray'da 63. dakikada Didier Drogba, Umut Bulut'un yerine girerken Amrabat da Yekta'nın yerine dahil oldu. Bu dakikadan sonra Galatasaray baskısını daha da artırdı.

Drogba'dan şahane gol


Drogba oyuna girdikten sonra Galatasaray tehlikeli ataklar gerçekleştirmeye başladı. Drogba oyuna girdikten 5 dakika sonra, dakika 68'de Burak'ın ortasına ceza sahası içinde bulunan Drogba, harika bir kafa vuruşuyla Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.

Bu golden 2 dakika sonra, dakika 70'te Wesley Sneijder'in ara pasıyla hareketlenen Didier Drogba, ceza sahası içine girdi. Kalecinin açıldığını gören Drogba, pasını Burak'a attı. Burak'a sadece boş kaleye topu göndermek kaldı ve Galatasaray, skoru 2-0'a getirdi. Akhisar Belediyespor, 85. dakikada Sertan Vardar'ın attığı kafa golüyle farkı bire indirdi: 1-2. Geriye kalan dakikalarda da etkili ataklar yapan Galatasaray golü bulamadı ve Sarı-Kırmızılılar, deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-1 mağlup etti.

SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU VE FİKSTÜRÜ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ