MENÜ

Olimpiyat Şampiyonu Solis İstanbul'da

2004 Atina Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan Kübalı ağır sıklet Odlanier Solis, Tekirdağ'da 22 Mart'ta yapacağı WBC unvan kapışması öncesi Türkiye'ye geldi

Olimpiyat Şampiyonu Solis İstanbul'da

Tekirdağ, bir büyük boks şölenine daha evsahipliği yapmaya hazırlanıyor. Dünyaca ünlü menacer Ahmet Öner’in organize edeceği gecede, 2004 Olimpiyat Şampiyonu Kübalı Odlanier Solis, ABD’li Tony Thompson ile 22 Mart’ta ringe çıkacak. WBC Ağır Sıklet İnternational unvan için dövüşecek 2 boksörün çok ilginç bir ortak noktası bulunuyor. 2 boksör de daha önce Dünya Şampiyonluğu için Klitschko kardeşleriyle karşı karşıya gelmiş ancak mağlup olmuştu. 22 Mart’ta Tekirdağ’da galip gelen kiş,i bu defa şampiyonluk için Wladimir Klitschko’yla mücadele etme şansı yakalayacak. Karşılaşmaya İstanbul’da yaptığı antrenmanlarla hazırlanan Solis, İstanbul’u çok beğendiğini ve çalışma ortamının mükemmel olduğunu dile getirdi.

Geceye evsahipliği yapacak menacer Ahmet Öner şimdiye dek organize ettiği en kritik kapışmalardan biri olacağını dile getirerek “Kazanan bir kez daha Dünya Şampiyonluğu için şans yakalayacak. Kaybedenin ise kariyeri büyük bir ihtimalle sona erecek. Ben Türk boksseverlerin müthiş bir maç izlemelerini umut ediyorum. Herkesi 22 Mart’ta Tekirdağ’a bekliyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ