MENÜ

Okçuların madalya günü

Okçuluk Dünya Kupası 4. ayak yarışmalarında Türkiye 5kategoride kürsü için yarışma hakkı kazandı. Klasik yayda Mete Gazoz 2, makaralı yayda da YeşimBostan’ın 3madalya kazanma şansı bulunuyor.

Okçuların madalya günü

Almanya’nın başkenti Berlin’in ev sahipliği yaptığı Dünya Kupası 4. ayağında elemeler tamamlandı. Türk sporcular bugün ve yarın yapılacak finallerde 5 kategoride madalya mücadelesi verecek. 19 yaşındaki Mete Gazoz klasik yayda hem bireysel hem de karışık takımla kürsü için ok atacak.

Mete Gazoz ile Yasemin Ecem Anagöz’den oluşan karışık takımımız ise bronz madalyayı kazanabilmek için mücadele verecek. Dünya Kupası’nın 4. ayağında klasik yaydaki finaller yarın gerçekleştirilecek.

Yeşim Bostan bugün yarışacak

Makaralı yayda da Yeşim Bostan’ın biri bireysel olmak üzere 3 kürsü şansı bulunuyor. Yeşim Bostan bireyselde, İtalyan okçu Marcella Tonioli ile üçüncülük maçı yaparken, karışık takımda da partneri Demir Elmaağaçlı’yla birlikte yine bronz mücadelesi verecek.

Yeşim Bostan ayrıca, Gizem Elmaağaçlı ve Ayşe Bera Süzer’in bulunduğu Kadın Takımı’yla da üçüncülük için ok atacak. Organizasyonda makaralı yay kategorisinin madalya müsabakaları bugün TSİ 11.30’da yapılacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ