MENÜ

Oğulcan Gökçe Trabzonspor'da

Gençliğe de yatırım yapan Trabzonspor, Altay'ın 20 yaşındaki genç savunma oyuncusu ile anlaştı. Son pürüzler giderilince Oğulcan Gökçe Antalya kampına katılacak.

Oğulcan Gökçe Trabzonspor'da

Bir yandan direkt ilk 11’de oynayacak futbolcularla görüşen ve anlaşma zemini arayan Trabzonspor, diğer taraftan gelecek yatırımlarını da sürdürüyor. Bordo-Mavililer bu paralelde İkinci Lig Beyaz Grup takımlarından Altay’ın oyuncusu Oğulcan Gökçe ile büyük ölçüde anlaştı. 1992 doğumlu, 20 yaşındaki genç futbolcu, savunmanın hem orta bölgesinde hem de sol kanadında oynayabiliyor. 1.84’lük boyuna rağmen hava toplarında da etkili olan Altay’ın oyuncusunun genç milli takımlar kariyeri ise hayli etkileyici. 20 yaşındaki oyuncunun 60 kezden fazla farklı yaş gruplarında forma giydiği belirtilirken, Trabzonspor’un teknik ekibinin şu an TFF Gelişim Direktörlüğü görevinde bulunan Tolunay Kafkas’tan referans aldığı da edinilen bilgiler arasında.

----------------------------------------------------

Trabzonspor Oğulcan Gökçe ile görüşmelere başandığını borsaya bildirdi. KAP'a gönderilen yazı şöyle;

"Profesyonel futbolcu Oğulcan Gökçe'nin kulübümüze transferi konusunda, Altay Spor Kulübü ve futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır."

Haberin Devamı
YORUM YAZ