MENÜ

O pozisyon penaltı değildi!

İngiliz futbolunun en zengin isimlerinden Stoke City'nin sahibi Peter Coates, FANATİK'e konuştu. Coates, “Bize maçı kazandıran pozisyonda bana göre penaltı yoktu. Beşiktaş'ın ortaya koyduğu performans ise beklediğimin üzerindeydi” açıklamasını yaptı

O pozisyon penaltı değildi!

Temsilcimiz Beşiktaş’ın Avrupa Ligi’nde önceki gün karşılaştığı Stoke City’nin sahibi Peter Coates, 2-1 kazandıkları mücadelenin ardından FANATİK’e konuştu. Ada futbolunun en zengin 25. ismi olan Coates, samimi açıklamalarıyla dikkatleri çekti. Gazetemizin Londra temsilcisi Edip Adanır’ı, Siyah-Beyazlılar’ın efsane hocalarından Gordon Milne’le birlikte maç sonrası teknik direktörlerin buluştuğu odada misafir eden Coates, “Açıkçası ben bu karşılaşmanın berabere biteceğini düşünüyordum. Rakibimiz bizim beklediğimizden çok daha iyiydi. Gerçekten çok kaliteli oyunculara sahip bir ekip. Özellikle Ricardo Quaresma’ya hayran kaldık. Mücadele seviyesi oldukça yüksek bir mücadeleden galibiyetle ayrılmamız elbette bizim için sevindirici” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Sonuçta hakem değiliz’

Kendilerine maçı kazandıran penaltı pozisyonuyla ilgili olarak da konuşan Coates, “Pozisyonu değerlendirmek elbette bizim için kolay değil. Sonuçta biz hakem değiliz. Ama bana göre böyle bir maç için biraz hafif bir karardı. Karşılaşmayı izlediğimiz insanların bazıları kararı doğru, bazıları ise yanlış bulduğunu belirtti. Ancak futbolun içinde böyle şeyler her zaman oluyor. Sonuçta sahadan beraberlikle ayrılsaydık da, çok üzülmezdim” dedi.

‘Pulis’i evine yollardım!’

Adanır’ın da uzun yıllar Londra’da yaşadığını öğrenen Stoke’un sahibi, “Bunu daha önce bilseydim, teknik direktörümüz Tony Pulis’i İstanbul’a Beşiktaş’ı izlemek için göndermez, senin evine yollardım. Biz de böylece masraftan kurtulurduk!” yorumunu yaptı. Beşiktaş taraftarlarına da ayrı bir parantez açan deneyimli futbol adamı, “Büyüleyici bir atmosfer yarattılar. Her iki takımın seyircisinin Fair-Play çerçevesinde davranmaları beni çok mutlu etti. En ufak bir olay yaşanmadı. Umuyorum rövanş da, buradaki gibi geçer” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Edip Adanır/İngiltere

YORUM YAZ