MENÜ

Nerede kalmıştık!

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'le birlikte PTT 1. Lig'e verilen ara da sona erdi. 3 haftası geride kalan zorlu maratonda heyecan fırtınası bugün yeniden başlayacak. Perde saat 17.00'de İstanbul ve Kütahya'da açılacak.

Nerede kalmıştık!

Süper Lig’e çıkma mücadelesi 1 hafta aranın ardın yeniden start alacak... Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın tamamlanmasıyla birlikte heyecan fırtınası kaldığı yerden devam edecek. 3 haftası tamamlanan zorlu maratonun perdesi saat 17.00’de İstanbul ve Kütahya’da açılacak. Balıkesirspor’un tescil edilmeyen Fethiyespor galibiyetinden dolayı zirvenin hakimi olan İstanbul Büyükşehir Belediye, kadrosuna kattığı yıldızlarla dikkat çeken Ceylanlar’ı ağırlayacak. Geçtiğimiz sezonun son haftasında Göztepe’yi devirip 2. Lig’e yollarken, kümede kalmayı başaran Tavşanlı Linyitspor da lige 19. takım olarak katılan Ankaraspor’u ağırlayacak.

2 maç kadın ve çocuklara

Ligin 4. haftasında 2 maç sadece kadın ve çocuk taraftarlara açık olacak... Konuk Balıkesirspor’un Fethiye karşısında 4-0 üstünlüğüyle devam eden karşılaşmada taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle 2 maç ceza alan Lacivert-Beyazlılar, bu akşamki Buca maçını ve 6. haftadaki Şanlıurfaspor mücadelesini kadın ve çocuk taraftarlara karşı oynayacak. Adana Demirspor da cezalı... Geçen sene Play-Off’ta Manisaspor’u ağırlayan Mavi Şimşekler de taraftarın neden olduğu olaylardan dolayı 2 maç ceza almıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ