MENÜ

Kim Min-Jae özür diledi! "Zihinsel olarak çöktüm"

İtalya Serie A'da bu sezon şampiyonluğun açık ara favorisi durumda olan ve puan farkını da giderek açan Napoli'de forma giyen Kim Min-Jae Kore basınına yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını düşünerek özür diledi.

Kim Min-Jae özür diledi! "Zihinsel olarak çöktüm"

Fenerbahçe'den Napoli'ye 18 milyon euroya transfer olan ve İtalyan ekibinde başarılı bir sezon geçiren Güney Koreli Kim Min-Jae, milli takımının Uruguay ile oynadığı hazırlık karşılaşmasının ardından Kore basınına dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

Haberin Devamı

Kim Min-Jae, "Zihinsel olarak yorgunum. Şu an için milli takım yerine sadece kulübüme odaklanmak istiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Başarılı savunma oyuncusu yaptığı açıklamalara gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabından bir özür açıklama yayınladı. Kim Min-Jae, "Sözlerime şaşıran oyunculardan ve kendilerinden özür dilerim. Ufak bir sakatlık geçirdim, iyileştim, çok maç oynadım. Kendimi hiç esirgemedim. Zihinsel olarak çöktüm ve bir patlama yaşadım. Tekrar özür dilerim ve taraftarlardan bizi her zaman desteklemelerini rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ