MENÜ

Olimpiu Morutan hakkında transfer itirafı! 'Onay vermişti ancak...'

Sezon başında Galatasaray'dan MKE Ankaragücü'ne transfer olan Olimpiu Morutan hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Palermo'nun transfer menajeri Polo Dattola, Romen futbolcu için önemli bir açıklamada bulundu.

Olimpiu Morutan hakkında transfer itirafı! 'Onay vermişti ancak...'

Yaz transfer sezonunda Galatasaray'dan MKE Ankaragücü'ne transfer olan Olimpiu Morutan hakkında dikkat çeken bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

SEZON BAŞINDA TRANSFER OLDU

Galatasaray, Olimpiu Morutan'ın MKE Ankaragücü'ne transfer olduğunu sezon başında açıklamıştı.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı, "Profesyonel futbolcumuz Olimpiu Vasile Moruţan’ın transferi konusunda MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, şirketimize 3.000.000 euro tutarında transfer bedeli ile futbolcunun sonraki satışından elde edeceği gelirin %50'sini (3.000.000 eurodan az olmamak kaydıyla) ödeyecektir. MKE Ankaragücü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, 30 Haziran 2024 tarihine kadar ek 3.000.000 euro transfer bedeli ödemesi durumunda sonraki satışından elde ettiği transfer geliri karının %25'lik kısmını şirketimize ödeyecektir. Yapılan anlaşma gereği, kulübümüzün 3.000.000 euro transfer bedeli tutarı ile futbolcuyu şarta bağlı geri transfer etme hakkı bulunmaktadır."

Haberin Devamı

Olimpiu Morutan hakkında transfer itirafı Onay vermişti ancak...

SEZON PERFORMANSI

Olimpiu Morutan, bu sezon toplam 33 resmi müsabakaya çıktı. Genç futbolcu söz konusu maçlarda 5 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, öte yandan takım arkadaşlarına da 3 kez gol pası verdi.

'TRANSFER HEDEFİYDİ'

Menajerlik yapan Polo Dattola, Olimpiu Morutan'ı, Palermo'ya getirmek istediklerini ancak bu transferin gerçekleşmediğini söyledi.

İŞTE DATTOLA'NIN O AÇIKLAMASI:

"Olimpiu Morutan, Palermo ve diğer kulüplerin transfer hedefiydi. Takımlar transfer için onay vermişti ancak Galatasaray onu Türkiye'de bırakıp başka bir Türk kulübüne gönderme kararı aldı. Orada oynamaktan şu an için memnun, gelecekte neler olacağını birlikte göreceğiz."

Olimpiu Morutan hakkında transfer itirafı Onay vermişti ancak...

Olimpiu Morutan hakkında transfer itirafı Onay vermişti ancak...

YORUM YAZ