MENÜ

Mancini'nin Aslanları

İngiliz basını, eski öğrencilerini yeni takımlarına götürmeyi çok seven Roberto Mancini'nin Aleksandar Kolarov ve Gareth Barry'yi Galatasaray'a transfer etmeye kararlı olduğunu öne sürdü.

Mancini'nin Aslanları

Roberto Mancini bir yandan takımı tanıyıp, kendi sistemini oturtmaya çalışırken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. İngiliz basınına göre İtalyan teknik adamın listesinde baş sıralarda iki eski öğrencisi Aleksandar Kolarov ve Gareth Barry var. Medyada yer alan haberlerde hem başarılı çalıştırıcıya, hem de Manchester City’ye yakın bir kaynağın, “Mancini, Barry’yi çok beğeniyor. Onun orta sahayı bir arada tutan yapıştırıcı gibi takımı etkilediğini düşünüyor. Barry şov oyuncusu değil, çok çalışan ve rakibe göz açtırmayan bir yapısı var. Mancini’ye de çok saygı duyuyor. Onunla yeniden çalışmak isteyeceğine eminim” sözlerine yer verildi. Everton’da kiralık olarak görev yapan Barry’nin sezon sonunda Galatasaray’a transfer olacağı belirtilirken, Kolarov’un ise Ocak ayında Türkiye’nin yolunu tutacağı öne sürüldü.

Tek başına gitmiyor!


İtalyan teknik adam, kariyeri boyunca hangi takımın başına geçse, mutlaka en az bir eski öğrencisini de yanında götürdü. Mancini, Fiorentina’dan Lazio’ya giderken Chiesa; Lazio’dan İnter’e geçtiğinde Favalli, Mihajloviç ve Cesar; İnter’den ayrılıp Manchester City’ye imza attığında ise Vieira, Balotelli ve Maicon transferlerini gerçekleştirmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ