MENÜ

Manchester United'da Erik ten Hag yolun sonuna geldi: Galatasaray detayı...

Premier Lig'de sahasında Manchester City'e 3-0 mağlup olan Manchester United, ardından da Lig Kupası'nda Newcastle United'a aynı skorla mağlup oldu. İngiliz devinden Hollandalı teknik adam Erik ten Hag yolun sonuna geldi. İşte detaylar...

Manchester United'da Erik ten Hag yolun sonuna geldi: Galatasaray detayı...

İngiliz devi Manchester United, tarihinin en kötü günlerini geçiriyor. Kırmızı Şeytanlar, son olarak İngiltere Lig Kupası'nda sahasında Newcastle United'a 3-0 mağlup olarak büyük bir şok yaşadı.

Haberin Devamı

Newcaslte United yenilgisiyle eleştiri okları yeniden Erik ten Hag'a döndü. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray ile aynı grupta yer alan Manchester United; Bayern Münih ve Galatasaray'a kaybederken Kopenhag'ı sahasında 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

TEN HAG DÖNEMİ SONA ERMEK ÜZERE

Premier Lig'de şampiyonluk hedefinin uzağında kalan ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam edebilmesi için Galatasaray ve Kopenhag karşısında galibiyete ihtiyacı olan Manchester United'ta Erik ten Hag dönemi sona ermek üzere...

İngiltere'den The Sun'ın haberine göre milli aradan önce Manchester United'ın Fulham, Kopenhag ve Luton'a karşı oynayacağı maçlarda alınacak kötü sonuçlar Hollandalı menajerin sonunu getirebilir. Erik ten Hag söz konusu maçlarda Manchester United ile galibiyet serisi alamazsa Kırmızı Şeytanlar, Galatasaray maçına farklı bir teknik direktörle çıkabilir.

Haberin Devamı

Manchester Unitedda Erik ten Hag yolun sonuna geldi: Galatasaray detayı...

GALATASARAY DETAYI: TEHLİKE

Haberde kötü gidişatın sürmesi durumunda Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a ve Bayern Münih'e karşı kaybetme tehlilkesi yaşayabilecekleri vurgulandı.

The Sun'da yer alan haberin detayında "Galatasaray ve Bayern Münih'e kaybettikten sonra Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma tehlikesiyle karşı karşıyalar..." ifadesine yer verildi.

TEN HAG İLE YOLLAR AYRILIRSA ADAYLAR BELLİ!

The Sun, Erik ten Hag ile yolların ayrılması durumunda Manchester United'ın alternatifleri hazırladığını iddia etti. Habere göre Graham Potter, Zinedine Zidane, Roberto De Zerbi, Micheal Carrick, Diego Simeone, Julian Nagelsmann ve Ole Gunnar Solskjaer adaylar arasında yer alıyor.

Haberde adaylar tek teke değerlendirildi. Graham Potter için "Graham Potter, Chelsea'de başarısız bir 7 aylık sürecin ardından görevinden alındı. SunSport'un özel haberine göre, Ten Hag'ın görevden alınması halinde Potter adaylardan biri." ifadeleri kullanıldı.

Manchester Unitedda Erik ten Hag yolun sonuna geldi: Galatasaray detayı...

Zinedine Zidane'ın da adaylardan biri olduğu iddia edilen haberde Fransız teknik adamın Erik ten Hag'dan önce de United'ın gündemine geldiği vurgulandı.

Manchester Unitedda Erik ten Hag yolun sonuna geldi: Galatasaray detayı...

YORUM YAZ