MENÜ

Manchester City'den UEFA'ya sert çıkış! 'Utanç verici, her şey aynı!'

Devler Ligi'nde çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. En dikkat çeken eşleşme ise Manchester City - Real Madrid kurası oldu. Bu kuranın ardından İngilizler'den flaş bir çıkış geldi. Manchester City Sportif Direktörü Txiki Begiristain çok konuşulacak sözlere imza attı.

Manchester City'den UEFA'ya sert çıkış! 'Utanç verici, her şey aynı!'

Avrupa’nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkan takımlar dün akşam oynanan maçlarla belli oldu. Çeyrek ve yarı finallerdeki eşleşmelerin belli olduğu kura çekiminde Arda Güler'li Real Madrid, Manchester City ile eşleşti.

Haberin Devamı

'Erken final' gözüyle bakılıyor

Devler Ligi'ni tam 14 kez kazanan İspanyol devi, Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Manchester City ile oynayacak. Bu karşılaşma futbolseverler nezdinde 'Erken final' olarak nitelendiriliyor. 

Sert çıkış geldi

9 ve 16 Nisan tarihlerinde oynanacak zorlu randevu öncesinde İngilizler'den sert bir çıkış geldi. Manchester City Sportif Direktörü Txiki Begiristain kura sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Manchester Cityden UEFAya sert çıkış Utanç verici, her şey aynı

Begiristain şu ifadelerle UEFA'yı eleştirdi 👇

Utanç verici! Bu toplardan bıktım, her şey aynı! Geçen yıl çekilen kuranın aynısı, sadece Liverpool ile Arsenal değişti.

'Şampiyonlar Ligi, Madrid'in turnuvası!'

Real Madrid'in performansını da yorumlayan Txiki Begiristain, "Şampiyonlar Ligi'nde en çok şampiyon olan takım. Bu turnuvada tutarlılık gösteriliyorlar. Şampiyonlar Ligi Real Madrid'in turnuvası. La Liga'da iyi oynamıyor olabilirler ama Şampiyonlar Ligi'nde iyi iş çıkardılar. Ancak biz de kendimizi güçlü bir takım olarak görüyoruz ve bu sezon iyi bir turnuva oynuyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Geçen sezon City

Hatırlanacağı üzere; Real Madrid ile Manchester City son iki sezonda da Kupa 1'de karşı karşıya gelmişti. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde kozlarını paylaşan iki dev takımın eşleşmesinde 1-1 ve 4-0'lık sonuçlarla gülen taraf Ada temsilcisi olmuş ve City finalde Inter'i devirerek kupaya uzanmıştı.

Bir öncesi sezon Madrid

City ile Madrid, bir önceki sezonda da yine yarı finalde eşleşmiş ve bu kez Madrid bu turu geçerek finalde Liverpool karşısında Şampiyonlar Ligi zaferi yaşamıştı.

Manchester Cityden UEFAya sert çıkış Utanç verici, her şey aynı

 

YORUM YAZ