MENÜ

Manchester City'de Haaland tarih yazıyor!

Önceki gün Brentford ağlarını sarsan Manchester City'nin golcüsü Erling Haaland, ligdeki diğer 21 takıma da gol atmayı başararak, Premier Lig tarihine adını yazdırdı.

Manchester City'de Haaland tarih yazıyor!

İngiltere Premier Lig’de önceki gün Manchester City, erteleme maçında Brentford’u konuk etti. Mavililer, mücadeleyi 1-0 kazanırken, galibiyeti getiren golü ise Erling Haaland attı. Norveçli santrfor, böylece adını lig tarihine yazdırdı. 23 yaşındaki forvet, ligdeki diğer 21 takımın da filelerini havalandırarak, tarihe geçti. Haaland, böylece ligde karşılaştığı tüm takımlara gol atmış oldu. Öte yandan Pep Guardiola’nın ekibi, bu sonucun ardından puanını 56 yaptı. City, lider Liverpool’un arkasında zirve takibini sürdürdü.

Haberin Devamı

‘Size yanıtı verir’

Bu arada City’nin hocası Pep Guardiola, Haaland’ın performansıyla ilgili olarak, “Guardiola açıklamasında, “Asla en çok gol atan oyuncunuzu eleştirmeyin. Size eninde sonunda yanıt verecektir. İki aylık bir aradan sonra takıma katıldı. Zor bir hafta geçirdi. Şu anda en iyi durumunda değil ama iki aylık sakatlığın ardından bu normal” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ