MENÜ

Malouda sözü

“Trabzonspor'u seviyorum ve kalmak istiyorum” mesajını veren Fransız yıldızın, “Bana sıkıntılı zamanımda destek oldunuz, şimdi sıra bende” sözleriyle Başkan Hacıosmanoğlu'nu gelecek adına umutlandırdığı öğrenildi

Malouda sözü

Trabzonspor’un sezon başında Bosingwa ile birlikte yaptığı 2 flaş transferden biri olan Malouda, önce yaşadığı sakatlık, ardından da eşinin rahatsızlığı sebebiyle uzun süre takımdan ayrı kalmıştı. Bu tablo hem yönetiminde hem de taraftarlar üzerinde bir hayal kırıklığı yarattı. Ancak Fransız yıldızın önceki gün tekrar Türkiye’ye gelip Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile özel bir görüşme yapması, ardından da idmana katılması olumlu bir gelişme olarak kabul edildi. Hacıosmanoğlu ile Malouda arasındaki görüşmenin detayları da ortaya çıktı.

‘Sahada teşekkür edeceğim’

Malouda’nın Başkan Hacıosmanoğlu’na tüm süreci ayrıntılarıyla anlattığı ve “Bana inandığınız, güvendiğiniz için teşekkür ederim. Gerçekten de sıkıntılı zamanımda bana destek oldunuz. Şimdi sıra bende. Kalmak ve Trabzonspor taraftarına sahada teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Hacıosmanoğlu’nun bu görüşmeden çıkan pozitif tabloya çok sevindiği, “Senin deneyimine, kalitene çok ihtiyacımız var. Bunun için yeni sezonda seni gerçek Malouda olarak sahada görmek arzusundayız” mesajını verdiği kaydedildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ