MENÜ

"Madrid olmadığımız için turu kaybettik"

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında uzatmada yediği 2 golle Dortmund'a yenilen Malaga'nın orta saha oyuncusu Joaquin, hakemlere ve UEFA Başkanı Platini'ye tepki gösterdi.

"Madrid olmadığımız için turu kaybettik"

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçında son dakikalarda yediği 2 golle Alman ekibi Borussia Dortmund'a elenen Malaga'da öfke hakim... Malaga'nın tecrübeli oyuncularından Joaquin, maç sonu yaptığı açıklamada çok sert konuştu ve maçın hakem üçlüsünden ve Michel Platini'den şüphe ettiğini belirtti.

Joaquin "Maçın hakemlerinden ve Platini'den bu maçla ilgili şüphelerimiz var. Adımız Real Madrid olsaydı bu kararları veremezlerdi. Ama biz Malaga'yız. Bize karşı olumsuz karar vermek kolay." dedi.

"SON DAKİKALARDA OLANLAR HAYAL BİLE EDİLEMEZ"
Son goldeki pozisyonu tekrar tekrar televizyondan izleyen, görüntüleri görünce siniri daha da artan futbolcu, teknik direktör Pellegrini'nin "Adeta dayak yedik, bizim finale çıkmamızı engellediler" sözlerine destek vererek "Teknik direktörümüze katılıyorum. Bu kareleri izledikten sonra ne denir bilemiyorum. Olmamalıydı. Ama tabii ki biz Malaga'yız. Bize olur bu tür hatalar. Son dakikalarda olanlar hayal bile edilemezdi ama gerçekleşti." açıklamasını yaptı.

İki takım arasında İspanya'da oynanan ilk maç 0-0 bitmişti. Malaga, Almanya'daki maçta iki kez öne geçmesine ve Dortmund'a gollü beraberlik yetmemesine rağmen 90 ve 90+4'te yediği gollerle mağlup olarak, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

PSG-BARCELONA MAÇINDA DA OLMUŞTU
Buna benzer bir hata yine Şampiyonlar Ligi'nde ve yine çeyrek final maçında geçen hafta Paris Saint Germain-Barcelona maçında olmuş ve PSG'li Ibrahimovic'in attığı gol çok net ofsayt olmasına rağmen Alman hakem Wolfgang Stark golü vermişti. Maç 2-2 sona ermişti.

Dün akşam Borussia Dortmund'a turu getiren 3. golde de golü atan Brezilyalı defans oyuncusu Felipe Santana'nın da çok net ofsayt olduğu görülüyor. Hatta Santana topa dokunmasa meşin yuvarlak gol olacak ancak Brezilyalı'nın müdahalesi çok net...

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ