MENÜ

Lucescu Aslan'ı da devirdi

Lucescu'nun takımı, Florya'da bugün Galatasaray ile antrenman maçında karşı karşıya geldi.

Lucescu Aslan'ı da devirdi

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, antrenman maçında karşılaştığı Ukrayna Ligi takımlarından Shakhtar Donetsk'e 2-1 mağlup oldu.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan antrenman maçına sarı kırmızılılar, Eray, Sabri, Ceyhun, Emrecan, Riera, Eboue, Yekta, İbrahim Coşkun, Engin, Aydın ve Amrabat 11'iyle çıktı. Shakhtar Donetsk'in 11'inde ise Kanibolotsky, Kobin, Krystov, Chygrynski, Ismaily, Grechyskin, Taison, Alex Texeira, Wellington Nem, Fernando ve Facundo Ferreyra yer aldı. Mücadelede Galatasaray, Yekta'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Shakhtar, bu gole Facundo Ferreyra ile cevap verdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda Ilsinho ile penaltıdan bir gol daha bulan Ukrayna ekibi, antrenman maçından 2-1 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından Ukrayna ekibi için Florya'da yemek organizasyonu düzenlendi. Yemekte, Başkan Ünal Aysal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, eski yönetim kurulu üyeleri Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak ile teknik direktörler Roberto Mancini ve Mircea Lucescu yer aldı. Dostluk içerisinde geçen yemekte Roberto Mancini ve Mircea Lucescu görüşlerini belirttiler. Mircea Lucescu, "Antrenman niteliğinde bir dostluk maçı oynadık. Yeniden Florya’da olduğum için çok mutluyum. Burada birlik beraberlik içerisindeyiz. Biz de genç oyuncularla oynadık. Maçtan önemli olansa burada dostça bir maç oynamamızdı" ifadesini kullanırken, teknik direktör Roberto Mancini ise, "Bugün çok güzel bir gün. Shakhtar ile böyle güzel maç oynadıktan sonra yemekteyiz. Lucescu benim yakın arkadaşım. Onunla birlikte olduğum için mutluyum" şeklinde konuştu.

Galatasaray, Sivasspor maçının hazırlıklarına yarın saat 09.30'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ