MENÜ

Lualua varsa Rize rahat!

Demokratik Kongolu oyuncunun forma giydiği 6 maçta Çaykur Rizespor'un bileği bükülmedi. Geçen haftaki Kayseri zaferinin mimarı olan Lualua, Konya maçında da iddialı: Rakibimizi yenip rahat nefes alacağız

Lualua varsa Rize rahat!

Ateş hattından uzaklaşma mücadelesi veren Çaykur Rizespor’a devre arasında Karabük’ten transfer edilen Lualua, takımına hayat veriyor. Yeşil-Mavililer, Demokratik kongolu oyuncunun oynadığı 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik alarak ligde kalma yolunda önemli puanlar kazandı, hiç bileği bükülmedi. Bitime 5 hafta kala Engin Baytar, Liban Abdi, Sercan Kaya gibi kaliteli hücum silahlarının sakatlıklarının sürmesi nedeniyle Karadeniz ekibinin sahadaki en büyük kozu yine Lualua olacak. 34 yaşındaki oyuncu, Torku Konya maçı öncesinde iddialı sözler sarf etti. “İlk yarıda oynadığım futboldan zevk almıyordum. Bu da beni olumsuz etkiliyordu” diyerek söze başlayan Lualua, “Tevfik, Kweuke, forvet hattında önemli oyuncularımız. Ben de gol atmayı seviyorum ama benim için arkadaşlarımın gol atması daha keyifli” dedi. Sahada görev alan futbolcular için takımın kazanmasının önemli olduğunu kaydeden Lualua, şu ifadeleri kullandı:

‘Konya’yı yeneceğiz’


“Çaykur Rizespor’un kazanması çok önemli. İyi bir takımız ve daha da iyi olabileceğimizi biliyoruz. Burada önemli olan takım olabilmek. Benim de görev yaptığım maçlarda kaybetmemek elbetteki güzel ama önemli olan takımın kazanması. Takım olarak çok iyi yoldayız. Ben de iyi bir yoldayım ve takımın bir parçası olmaya çalışıyorum. Konya’yı yenip rahat nefes alacağız.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ