MENÜ

Transfer yabancılara bağlı

Transferde hareketli günler yaşayan Galatasaray'ın kaderini, eldeki yabancılar belirleyecek. Kadrodaki yabancılar gönderildikçe, yenilere lisans çıkarılacak.

Transfer yabancılara bağlı

Galatasaray’da transfer gündemi her geçen gün yeniden şekilleniyor. Son olarak İzet Hajrovic ve Alex Telles’i kadrosuna katan Sarı-Kırmızılılar, bu oyunculara lisans çıkaramamıştı. Bunun nedeni, eldeki yabancılarla yolların ayrılamamış olması. Bu doğrultuda, Türkiye Kupası’ndaki Tokatspor maçında sakatlanan ve sezonu kapatan Bruma’nın kontratı dondurularak, Telles’e lisans çıkarılacaktı. Ancak TFF, bu işlemi onaylamadı. Bunun üzerine Bruma’nın sözleşmesi, özel bir maddeyle feshedildi. Yani Portekizli futbolcu, sezon sonuna kadar Galatasaray’ın oyuncusu olarak kalmayacak. Ancak fesih kontratına eklenen maddeyle, genç oyuncunun bu süreçte bir başka kulüple anlaşması ihtimaline önlem alındı.

Zincirleme transfer harekatı

Topun ağzındaki diğer isim Dany’nin de Trabzonspor ya da Beşiktaş’la anlaşması durumunda, İzet Hajrovic’e lisans çıkarılacak. Mancini’nin çok istediği stoper Rhodolfo’nun kaderi de Amrabat’a bağlı. Faslı futbolcu takımdan ayrılırsa, Brezilyalı savunmacı transfer edilecek.

BRUMA'NIN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

DANY'İN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

NORDIN AMRABAT'IN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

ALEX TELLES'İN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

IZET HAJROVIC'IN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ