MENÜ

Aykut Kocaman'dan Konyaspor açıklaması! Göreve gelecek mi?

Konyaspor'da 7-1'lik Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından Hakan Keleş dönemi sona erdi. Bu gelişmenin ardından Aykut Kocaman, eski kulübü Konyaspor'a geri döneceğine dair çıkan haberlere yanıt verdi. İşte detaylar...

Aykut Kocaman'dan Konyaspor açıklaması! Göreve gelecek mi?

Trendyol Süper Lig'de 16'ncı haftanın erteleme karşılaşmasında Konyaspor deplasmanda Fenerbahçe'ye 7-1 mağlup oldu. Yeşil-beyazlı takımın aldığı ağır mağlubiyetin ardından ayrılık kararı da beraberinde geldi. Kulüp, maçtan bir gün sonra teknik direktör Hakan Keleş ile yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

Aykut Kocamandan Konyaspor açıklaması Göreve gelecek mi

RESMÎ AÇIKLAMA GELDİ

Konyaspor, resmî internet sitesinden yapılan açıklamada teknik direktör Hakan Keleş ile yolların ayrıldığını açıkladı. 'Teşekkürler Hakan Keleş' başlığı ile yayınlanan bildiride, "Teknik Direktörümüz Hakan Keleş ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı Hakan Keleş ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz." denildi.

AYKUT KOCAMAN İDDİALARI

Bu arada Konyaspor'un resmî açıklamasından önce kulübün basın sözcüsü Yunus Derabağ, ''Yönetim olarak Hakan Keleş hocamızla yollarımızı ayırmaya karar verdik. Yeni teknik direktör ile ilgili de çalışmalarımıza başladık'' sözlerini sarf etmişti. Derebağ, teknik direktörlüğe Aykut Kocaman'ın getirileceği yönünde çıkan haberlerle ilgili de ''Şu an için söylentiden ibaret'' diye cevap verdi.

Haberin Devamı

Aykut Kocamandan Konyaspor açıklaması Göreve gelecek mi

AYKUT KOCAMAN'DAN YANIT!

Konyaspor'un eski teknik direktörü Aykut Kocaman, söylentilerle ilgili ilk kez konuştu Playspor'a açıklamalarda bulunan tecrübeli hoca, "Konyaspor yönetiminin teveccühüne teşekkür ederim ancak benim için her zaman çok farklı bir yeri olan Konyaspor da dahil olmak üzere, bu sezon takım çalıştırmayı düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Aykut Kocamandan Konyaspor açıklaması Göreve gelecek mi

YORUM YAZ