MENÜ

"Kazanma azmi memnun edici"

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, “Takımın direnci, kazanma azmi artmış gibi göründü bana. Beraberliğe üzüldüm ama takımın kazanma refleksinin geri dönmesine sevindim” diye konuştu.

"Kazanma azmi memnun edici"

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Ünal Aysal, Torku Konyaspor beraberliği sonrası FANATİK’e özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Futbolcuların performansını değerlendiren Başkan, “Takımın direnci, kazanma azmi artmış göründü bana. Beraberliğe üzüldüm ama takımın kazanma refleksinin geri dönmesine sevindim. Konyaspor da sahasında kazanmak için her şeyi yaptı. Gol bulmayı denedik ama çok bariz 3 pozisyonu kaçırınca beraberlik çıktı ortaya” ifadesini kullandı.

Ekibine güveniyor

Aysal, Fenerbahçe derbisine yönelik olarak hem oyunculara hem de teknik heyete güvendiğini ve sahadan istedikleri sonuçla ayrılacaklarına inandığını ifade etti. TT Arena’daki atmosfer açısından taraftar desteğinin önemine de vurgu yapan Aysal, herhangi bir sorun olmadan, son derece coşkulu bir akşam beklediğini de sözlerine ekledi.

Saldırı tepki çekti

Bu arada Konya maçı sonrası stat çıkışında 2-3 kişilik bir taraftar grubunun aracına yumruk atması nedeniyle büyük şaşkınlık yaşayan Ünal Aysal’ın, tribünden gelen istifa sesleriyle daha da hırslandığı ve başarıyı yakalamak için devrim niteliğinde hamleler yapmaya hazırlandığı bildirildi. Sarı-Kırmızılı kulüp, Başkan’a yapılan saldırıya sert tepki gösterdi.

Serdar Dinçbaylı

YORUM YAZ