MENÜ

Kasımpaşa'dan transfer atağı

Bu sezon ligde fırtına gibi esen Kasımpaşa, ikinci yarıda kadroyu güçlendirmek için şimdiden kolları sıvadı.

Kasımpaşa'dan transfer atağı

Özellikle yabancı transferlerinde hedefi 12'den vuran İstanbul ekibi, kadroyu daha alternatifli bir hale getirmek için yerli oyunculara yöneldi. Bu doğrultuda Sivasspor 'un 24 yaşındaki futbolcusu Ziya Erdal, Kasımpaşa'nın radarına girdi.

Genç defans oyuncusunun şu anda sakat olmasından dolayı işin aceleye getirilmeyeceği, detaylı sağlık incelemelerinin yapılmasının ardından transferin şekilleneceği öğrenildi.

Ayrıca Kasımpaşa'da forma şansı bulamayan Özer Hurmacı'nın da bonservis bedelinin 3 milyon euro olarak belirlendiği ve gerekirse takasta kullanılabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

Kaybolmaya yüz tutan bir yıldız

Özer Hurmacı, 2009 yazında Fenerbahçe'ye transfer olduğunda Alex'in veliahtı olarak gösteriliyordu. Sakatlıkların yakasını bırakmadığı isim, Aykut Kocaman'ın kendisine tanıdığı yüksek krediye karşın birkaç maçın dışında beklenilen patlamayı bir türlü geçekleştiremeyince geçtiğimiz sezon başında bedelsiz olarak Kasımpaşa'nın yolunu tuttu.

Ancak geçen 1 buçuk senenin ardından ne olduysa Özer yine formaya hasret kaldı. Nedeni tam olarak bilinmemekle birlikte Mavi Beyazlılar da 27 yaşındaki oyuncuyu gözden çıkararak satış listesine koydu.

Mehmet Ali Sabuncu

ZİYA ERDAL'IN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

ÖZER HURMACI'NIN İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ