MENÜ

Kartal'ın yeni gözdesi Lua Lua

Hücum hattına takviye yapmayı planlayan Beşiktaş'ta rota değişti. Nene'nin yıllık 3.5 milyon Euro istemesi planları alt-üst etti. Siyah-Beyazlılar da, Karabük'ün yıldızına göz dikti. Kongolu imzaya hazır ama Kırmızı-Mavililer bonservis bedelini yüksek tutuyor.

Kartal'ın yeni gözdesi Lua Lua

Beşiktaş ara transfer dönemi öncesi çalışmalarını sürdürüyor... Siyah-Beyazlılar uzun süredir transfer gündeminde ilk sırayı alan Nene’nin yıllık 3.5 milyon Euro istemesinden sonra tüm planlarını değiştirdi. Kartal, bu sezon Kardemir Karabükspor formasıyla devlerin kabusu olan Lualua’ya göz dikti. Beşiktaş özellikle Fenerbahçe’ye attığı goller ve oynadığı futboldan sonra tüm dikkatleri üstüne çeken 32 yaşındaki futbolcu için Kırmızı-Mavililer’in kapısını çaldı. Kongolu futbolcunun Kartal olmaya sıcak baktığı öğrenilirken, Karabükspor Yönetimi’nin bu futbolcunun bonservisini yüksek tuttuğu belirtildi.

‘Çok maliyetli ama...’

Siyah-Beyazlı yönetici Ahmet Kavalcı, Lualua için Karabük’le temasa geçtiklerini doğrularken, “Kiminle konuşsak yüksekten uçuyor. ‘Feda’ sezonunda bu paraları verip, transfer yapmamız zor. Ancak Lualua konusunda takasla bu transferi gerçekleştirebiliriz. Eğer ara transfer döneminde kadromuza futbolcu katamazsak da, kimse şaşırmasın” açıklamasında bulundu. Bu arada Lualua bu sezon Süper Lig’de forma giydiği 12 maçta 5 kez rakip fileleri havalandırdı. Yıldız futbolcu bu gollerin 2’sini Fenerbahçe ağlarına bıraktı.


Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ