MENÜ

Kartal sahaya indi

Şampiyonlar Ligi'ne direkt gitmeyi hedefleyen Beşiktaş, 2 günlük aranın ardından Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına başladı. Kara Kartal'ın dünkü idmanına sakatlıkları süren Sivok, Holosko ve Manuel Fernandes katılmazken, Ömer Şişmanoğlu ise bireysel olarak çalıştı.

Kartal sahaya indi

Spor Toto Süper Lig’de Şampiyonlar Ligi’ne direkt gidiş koltuğu için kritik virajda pazar günü Fenerbahçe’yle karşılaşacak olan Beşiktaş, derbi hazırlıklarına 2 günlük aranın ardından dün devam etti. Ümraniye’deki Nevzat Demir Tesisleri’nde Hırvat teknik adam Slaven Bilic önderliğinde yapılan antrenmanın ilk bölümünde Siyah-Beyazlılar, salonda denge ve kuvvet hareketleri yaptı. Ardından sahaya çıkan Kara Kartal’ın yıldızları, kondisyon ve istasyon koşularıyla günü tamamladı. Antrenmana sakatlığı süren Portekizli futbolcu Manuel Fernandes, Tomas Sivok ve Filip Holosko’nun katılmadığı bildirilirken tedavisi süren Ömer Şişmanoğlu’nun da bireysel olarak çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Escude ve Ersan takımla çalıştı

Bel fıtığı sebebiyle Siyah-Beyazlılar’ın son 5 mücadelesinde yer alamayan Julien Escude ve ayak parmağındaki nasırı aldırmasının ardından formasından uzak kalan Ersan Gülüm dünkü idmanda takımla çalıştı. Öte yandan Torku Konyaspor mücadelesinde geçirdiği hafif sakatlığı atlatan Necip Uysal’ın da idmanda yer aldığı kaydedildi.

Uğur’a Brezilya usülü kutlama

Siyah-Beyazlılar’ın deneyimli futbolcusu Uğur Boral’ın, doğum gününü dünkü idmanda takım arkadaşlarıyla beraber Brezilya usülü kutlandığı öğrenildi. 14 Nisan 1982 doğumlu futbolcu için Beşiktaş’ın önceki gün izinli olması nedeniyle 1 gün geç yapılan kutlamada, oyuncular, deneyimli futbolcuya çok sayıda yumurta attığı ve üzerine un döktüğü bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ