MENÜ

Karşıyaka'nın umudu arttı

TFF 3.Lig'de arka arkaya aldığı kötü sonuçların ardından Silifke'yi 2-0 yenerek üçüncü sıraya yerleşen Karşıyaka'nın 2.Lig umutları arttı.

Karşıyaka'nın umudu arttı

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta geçen hafta Silifke Belediyespor'u 2-0 yenerek bitime 7 maç kala üçüncülüğe tırmanan Karşıyaka, 2'nci Lig yarışında umutlarını artırdı. Maç öncesi takımından bu camia, bu taraftar ile sezon sonu şampiyonluk kutlamalarını düşünmelerini istediğini söyleyen teknik direktör Erkan Sözeri, son düdüğe kadar mücadeleyi bırakmayacaklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Ligde pazar günü önemli rakiplerinden Elazığspor'a konuk olacak yeşil-kırmızılılarda Erkan Sözeri, "Biz hangi armaya hizmet ettiğimizi çok iyi biliyoruz. Bu armayla hedefe ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz. Asla vazgeçmek yok. Yönetimimiz her zaman bize olan güvenini yanımızda olarak gösteriyor. Silifke maçı öncesi ve sonrasında da hep bizimle birlikteydiler. Taraftarımız hep yanımızda. Başarıya giden yolda bu bütünlük çok önemli. Biz bu bütünlüğü sağladığımıza inanıyorum. Birlik ve beraberlikle hedefimize ulaşacağız" dedi.

YORUM YAZ