MENÜ

Karşıyaka'da yeni hedef Play-Off

Şampiyoluk yarışında Ergene Velimeşespor'la berabere kalarak ağır yara alan Karşıyaka, Play-Off yarışından vazgeçmeyecek.

Karşıyaka'da yeni hedef Play-Off

Yeni Play-Off sistemine göre grup ikincilerinin 2'nci Lig için 2 tur, 3, 4, 5 ve 6'ncı takımların ise 4 tur geçmesi gerekecek. İsimlerini direkt grup finaline yazdıracak takımlar Play-Off'ta en fazla 3 maça, diğer takımlar ise 6 maça çıkacak. Grubunda bitime 8 maç kala ikinci sıradaki Turgutluspor'u 3 puan geriden takip eden Karşıyaka, öncelikle bu basamağı elde etmeye çalışacak. Bu hafta Turgutluspor ile üçüncü Efeler 09 SFK, Aydın'da birbirlerine rakip olacak. Kaf-Kaf evinde Silifke Belediyespor'u yenerse avantaj yakalayacak.

Haberin Devamı

Ergene önünde ikinci yarı çok iyi bir mücadele ortaya koyduklarını belirten teknik direktör Erkan Sözeri, "Maçın ikinci yarısında oyuncularımız çok iyi bir reaksiyon gösterdi. Kötü zemin ve kötü hakem yönetimine rağmen skor avantajını elimize geçirdik. Ancak frikikten yediğimiz gol sonrası puanla yetindik. Alınan sonuçlar bize yakışmıyor ancak asla vazgeçmeyeceğiz. Hedefimiz belli ona ulaşmak için mücadeleye devam edeceğiz" dedi. Karşıyaka gibi çok bir büyük bir camiada görev yaptıklarını ve bunu her fırsatta oyuncularına dile getirdiğini belirten Sözeri, "Oyuncular geçmiş takımlarında şampiyonluk mücadelesi vermiş ancak burası Karşıyaka. Burada futbolcularımızın stresini azaltmak, kaygı ve endişelerini gidermek için psikolojik destek almayı planlıyoruz. Saha içinde çok iyi çalışıyorlar. Söylediklerimizi ellerinden geldiği kadar yapmaya çalışıyorlar. Teknik taktiğin dışında bu işin psikolojik tarafı da var" diye konuştu.

Haberin Devamı

BÜTÜNLÜK ÇAĞRISI

Ligde üst üste alınan kötü sonuçlardan sonra sosyal medyada bazı oyuncular yeşil-kırmızılı taraftarların hedefi olurken hedefe giden yolda bir bütün olmaları gerektiğini belirten Karşıyaka Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Oyuncuları ailenin evlatlarıdır. Evlatlar günahıyla sevabıyla sevilir. Aynı zamanda bu ailenin en önemli paydası taraftar ve camiadır. Bu bütünler arasında birlik olmazsa aile olunmaz. Biz kendi değerlerimize sahip çıkıp saygı duyarak yola devam edeceğiz. Hep birlikte olup sezon sonu şampiyonluk ipini sırtlayacağız. Benim buna inancam tam" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ