MENÜ

Karadeniz'de yüksek gerilim

Şenol Güneş'in görevi bıraktıktan sonraki açıklamalarına başkan Sadri Şener'in üst üste verdiği ağır yanıtlar camiayı gerdi. Güneş'in, başkanın açıklamalarına yanıt vermeyeceği öğrenildi.

Karadeniz'de yüksek gerilim

Trabzonspor’da son dönemlerin en büyük gerginliği yaşanıyor... Görevinden istifa ettikten sonra, Bordo-Mavili ekibin patronu Sadri Şener’i hedef alan bir basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Şenol Güneş, hatırlanacağı gibi çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Kendisine ‘arkadaşım’ diyen Şener’e, “Bir arkadaşlığımız yok” yanıtını veren ve ardından da kulübün hem transferler anlamında hem de ekonomik olarak iyi yönetilmediğini dile getiren deneyimli çalıştırıcı, beklemediği kadar sert yanıtlar aldı. Önceki gün FANATİK’e konuşan Sadri Şener, “Transferler sebebiyle eleştiriliyorum. Ancak bu transferlerin hiçbirini ben kafama göre yapmadım. Bu transfer meselesinde başkan ve yönetim mi sorumludur yoksa teknik adamlar mı, bunu da tartışmak lazım” dedi. Ardından LİG TV’ye konuk olan Şener, mesajlarının dozunu daha da artırdı. Gelinen nokta itibariyle ‘arkadaş’ meselesini kökünden bitiren Şener, özetle şu ifadeleri kullandı:

‘Oynatılamadı’

“Benim çok arkadaşım var. Şenol Güneş’e de arkadaş olarak ihtiyacım yokmuş. Zaten bir arkadaş daha katsaydım yük olurdu... Bana göre uyum sağlamadık takımla. Oyuncuları ele aldığın zaman geldiği takımların hepsi klas yerlerden. Mesela sol bek Emerson, Benfica’nın sol beki. Janko, Avusturya Milli Takımı santrforu. Zokora’yı söylemeye lüzum yok, Fildişi Milli Takımı oyuncusu. Colman, Alanzinho... Bunlar önemli futbolcular, bunları oynatabilmek lazım. Oynatamadı. Bunları oynatmak hocanın işi. Yönetici, başkan işi değil. Ancak neden oynatamadı onu bilemem tabii.”

Gözler Güneş’te


Başkan Sadri Şener’in bu ağır ifadelerinden sonra gözler doğal olarak Şenol Güneş’e çevrildi. Yakın çevresine bu açıklamalarla ilgili rahatsızlığını paylaşan deneyimli çalıştırıcının bundan sonraki süreçte nasıl bir tavır takınacağı ise net değil.

Haberin Devamı
YORUM YAZ