MENÜ

Kalde firması Beşiktaş'a sponsor oldu

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Kalde firmasıyla sponsorluk anlaşması imzaladı.

Kalde firması Beşiktaş'a sponsor oldu

BJK Plaza’da düzenlenen imza törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, basketbol komitesi başkanı Abdullah Sözer, erkek basketbol takımı başantrenörü Erman Kunter, takım kaptanı Muratcan Güler ve Kalde firması yetkilisi Tolga Er katıldı.

Törende konuşan başkan Fikret Orman, geçen yıl basketbol sponsoru olan firmayla sözleşmelerini sezon sonunda yenilemediklerini belirterek, "Kısa bir süre kaldığı için yeni sezona sponsorsuz başladık. O süreci de yönetim kurul üyesi arkadaşlarımızla maç başı sponsorluğa çevirerek geçirdik. Fakat takımımız THY Avrupa Ligi’nde aldığı sonuçlarla beraber tekrar sponsorluk arayışına girdi. En sonunda, sahibi çocukluk arkadaşım olan ve sektörde önemli yere sahip Kalde şirketleriyle forma göğüs sponsorluk anlaşması imzalıyoruz" diye konuştu.

Kalde firmasına teşekkür eden Fikret Orman, "Bu sponsorluğu bir kelimeyle kabul eden Kalde yetkililerine camiam adına teşekkür ediyorum. Forma göğüs reklamı Kalde olacak. Sezon sonuna kadar 1 milyon liralık bir ücret alıyoruz. İnşallah biz de Kalde’nin marka değerine bir şeyler katarız ve sezon sonunda onlar devam etmek ister, biz de devam ederiz" ifadelerini kullandı.

Erman Kunter de Kalde firmasının zor dönemlerinde kendilerine yardımcı olduğunu vurgulayarak, "Onlara takımım ve oyuncularım
adına teşekkür ediyorum" dedi. Kunter, transferle ilgili bir soru üzerine, "Şu anda takımımızın böyle devam etmesi gerekiyor. Bir nokta atışı yapmamız gerekirse yaparız" şeklinde konuştu.

Kalde firması yetkilisi Tolga Er ise, Beşiktaş Kulübü’ne destek olmaktan onur duyduklarını kaydederek, şunları söyledi:

"Beşiktaş köklü tarihiyle, 1903 yılından bugüne taşıdığı, taraftarıyla bütünleşmiş centilmen duruşuyla, sayısız başarılarıyla Türk sporunda kalıcı bir değer oluşturmuştur. Kalde, ihracat yapan bir Türk firması olarak ticari faaliyetlerde dürüst, ahlaklı ve özverili çalışmanın önemini bilerek ilerleyişini sürdürmektedir. Beşiktaş’a hem THY Avrupa Ligi’nde, hem de Beko Basketbol Ligi’nde başarılar diliyoruz."

Konuşmaların ardından kulüp başkanı Fikret Orman ile Tolga Er, sponsorluk sözleşmesini imzaladı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ